101 шкакљиво дечје питање (и како на њих одговорити)

октобар 15 21:42 2017

Ако су деца већ почела да вам постављају незгодна питања, онда не треба нико да вам говори колико вам је ова књига потребна. Ако још нису – не чекајте да тај тренутак дође, него се припремите на време.

Зашто девојчице немају пишу?

Зашто девојчицама расту груди?

Ко је био први човек који је имао секс?

Шта је то кондом?

Да ли се деца могу направити без секса?

Ово је само пет од хиљаду анонимних питања која су основци записивали на цедуље и одлагали у кутије. Аутори књиге Објасни ми одабрали су 101 изузетно занимљиво и искрено питање и на њих у књизи одговорили. Ово није приручник какав сте навикли да виђате у књижарама. Ово је књига за мало већу децу и родитеље која одговара на сва питања која деца имају о сексу и без проблема их постављају.

Ми имамо један примерак и доделићемо га оном ко буде најмаштовитији у одговору на питање:

Зашто се љубав осећа у стомаку?

Најмаштовитији одговор, и са остављеним пуним именом и презименом и имејл адресом у форми за попуњавање осваја књигу, осваја књигу. Коментаре пишите на овој страници, испод текста (не на ФБ), а све ћемо их објавити сутра, 15.10, после 21 час, а одмах након тога и прогласити победника на нашој ФБ страни.

Срећно!

 1. октобар 15, 21:54 #1 Vesna S.

  Kad zaleprsaju leptirici golicaju nas iznutra, zato se ljubav oseca u stomaku :).

  Одговорите на овај коментар
 2. октобар 15, 23:27 #2 Милена Ничевски

  Љубав се осећа у стомаку, јер је то заштићено, посебно место у телу, место где настаје и расте беба, дакле, љубав настаје и расте у стомаку!

  Одговорите на овај коментар
 3. октобар 16, 01:38 #3 Marija Lončar

  Zato sto hranu vari stomak, a ljubav je vrsta hrane….hrana za dusu…zato ljubav osecamo stomakom.

  Одговорите на овај коментар
 4. октобар 16, 18:19 #4 Filip Pešić

  U mom slucaju, na nekoliko razlicitih situacija(upoznavanje vec sadasnje supruge, rodjenje cerke, saznanje da smo opet trudni…) progutam onu cuvenu “knedlu” koja je verovatno puna uzburkanih i lepih osecanja i onda ona dospe u stomak gde pukne i rasprsi se u hiljadu “leptira” koji onda krenu da luduju. To je moje misljenje zbog cega osecamo ljubav i leptire u stomaku 🙂

  Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.