101 škakljivo dečje pitanje (i kako na njih odgovoriti)

oktobar 15 21:42 2017

Ako su deca već počela da vam postavljaju nezgodna pitanja, onda ne treba niko da vam govori koliko vam je ova knjiga potrebna. Ako još nisu – ne čekajte da taj trenutak dođe, nego se pripremite na vreme.

Zašto devojčice nemaju pišu?

Zašto devojčicama rastu grudi?

Ko je bio prvi čovek koji je imao seks?

Šta je to kondom?

Da li se deca mogu napraviti bez seksa?

Ovo je samo pet od hiljadu anonimnih pitanja koja su osnovci zapisivali na cedulje i odlagali u kutije. Autori knjige Objasni mi odabrali su 101 izuzetno zanimljivo i iskreno pitanje i na njih u knjizi odgovorili. Ovo nije priručnik kakav ste navikli da viđate u knjižarama. Ovo je knjiga za malo veću decu i roditelje koja odgovara na sva pitanja koja deca imaju o seksu i bez problema ih postavljaju.

Mi imamo jedan primerak i dodelićemo ga onom ko bude najmaštovitiji u odgovoru na pitanje:

Zašto se ljubav oseća u stomaku?

Najmaštovitiji odgovor, i sa ostavljenim punim imenom i prezimenom i imejl adresom u formi za popunjavanje osvaja knjigu, osvaja knjigu. Komentare pišite na ovoj stranici, ispod teksta (ne na FB), a sve ćemo ih objaviti sutra, 15.10, posle 21 čas, a odmah nakon toga i proglasiti pobednika na našoj FB strani.

Srećno!

  Article "tagged" as:
  Categories:
napišite komentar

4 komentara

 1. oktobar 15, 21:54 #1 Vesna S.

  Kad zaleprsaju leptirici golicaju nas iznutra, zato se ljubav oseca u stomaku :).

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. oktobar 15, 23:27 #2 Milena Ničevski

  Ljubav se oseća u stomaku, jer je to zaštićeno, posebno mesto u telu, mesto gde nastaje i raste beba, dakle, ljubav nastaje i raste u stomaku!

  Odgovorite na ovaj komentar
 3. oktobar 16, 01:38 #3 Marija Lončar

  Zato sto hranu vari stomak, a ljubav je vrsta hrane….hrana za dusu…zato ljubav osecamo stomakom.

  Odgovorite na ovaj komentar
 4. oktobar 16, 18:19 #4 Filip Pešić

  U mom slucaju, na nekoliko razlicitih situacija(upoznavanje vec sadasnje supruge, rodjenje cerke, saznanje da smo opet trudni…) progutam onu cuvenu “knedlu” koja je verovatno puna uzburkanih i lepih osecanja i onda ona dospe u stomak gde pukne i rasprsi se u hiljadu “leptira” koji onda krenu da luduju. To je moje misljenje zbog cega osecamo ljubav i leptire u stomaku 🙂

  Odgovorite na ovaj komentar

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.