Brejnobrejn program za razvoj inteligencije kod dece

februar 29 22:44 2016

Nedavno smo pisali o Brejnobrejn programu koji promoviše širom sveta priznat način rada sa decom, sve u cilju podsticanja razvoja dečje inteligencije. Svrha programa je da svako dete u potpunosti probudi svoju genijalnost i ostvari više ciljeve u životu koristeći maksimalno sve svoje mentalne kapacitete. Razvijajući svoj mozak, povećavajući intelektualni kapacitet i emocionalnu inteligenciju, deca postaju samosvesna i odgovorna, poboljšavajući kvalitet života svom okruženju i sebi.

Za to vreme, deca uče kako da zaista koriste sve svoje resurse da bi usvojili nova znanja. Ne uči se samo glavom i neguju se različiti stilovi učenja koji podstiču dete da pravilno uči.

brainobrain

Jedna od vežbi – dete crta i piše simultano levom i desnom rukom

U Beogradu, predstavnik ovog programa je Brejnobrejn Voždovac i tamo je u toku upis za sve uzraste. Već sada u subotu (05.03.) krenuće sa radom grupa za decu uzrasta od 4 do 6,5 godina – Little Bobs. Termini održavanja su subotom od 9:30, a prvi nivo programa traje četiri meseca.

Kroz Little Bobs program ostvaruje se bolja koordinacija leve i desne strane mozga, razvija se sposobnost koncentracije, učenja i razumevanja, podstiče mašta, kreativnost, brzina, tačnost. Cilj programa je i da se samopouzdanje kod dece podigne na viši nivo.

Takođe, upis za sve grupe je u toku i u Požarevcu.

Predlažemo da više informacija potražite na www.brainobrainvozdovac.rs ili da pošaljete mejl na info@brainobrainvozdovac.rs.

 

  Article "tagged" as:
  Categories:
napišite komentar

0 komentara

Trenutno nema komentara!

Započnite komentarisanje.

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.