Пошаљите припрему за час и постаните СуперУчитељ!

јул 19 19:20 2016
Да ли бисте желели да будете #SuperUčitelj?

Coprix media тражи иновативне учитеље разредне наставе који у свом раду користе електронске образовне додатке и који су ради да нове технологије постану нераздвојни део рада у учионици. Траже учитеље који верују да је књига основа знања, али да се образовање налази свуда око нас. Учитеље који, као едукатори, знају који инструмент да користе како би од деце извукли максимум и искористили сав потенцијал који њихови ђаци поседују. Оне који желе да мотивишу ђаке и подстакну их на континуиран развој и непрекидно учење.

Зато ће Coprix media одабрати 50 #SuperUčitelj-а који ће добити прилику да постану део Coprix едукативне заједнице.

Како постати #SuperUčitelj?

Пријавите се за бесплатно коришћење софтвера – попуните упитник јер, како кажу из Coprix-a, желе од Вас да чују због чега сте баш Ви #SuperUčitelj спреман/на да покрене своју учионицу и мотивише ђаке! Након бесплатног периода од 14 дана, можете обезбедити додатне две недеље копришћења Coprix софтвера – све што је потребно јесте да своје утиске након тестирања интерактивне апликације, запишете и обликујете као припрему за час како бисмо заједно кренули у креативне промене образовног система.

Циљ је да се чује мишљење практичара, оних који су у директном контакту са децом и најбоље познају њихов начин размишљања. Да учитељи буду ти који тестирају, испробавају, унапређују образовни софтвер; да са учитељима разредне наставе направимо #edu заједницу која ће учинити школу креативним местом које поштује потребе ђака и процес учења чини интерактивнијим.

superucitelj

Писали смо већ о компанији Coprix media и о њиховим производима који олакшавају рад учитељима, али и деци. ИнтерАктивни буквар и ИнтерАктивна математика се све више користе, a учитељи, чак и они који су противници нових технологија, признају да им је рад са овим апликацијама много помогао.

Буди #SuperUčitelj, направимо промену, заједно.

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.