Данас сам плакао. Данас је мој син Урош добио сведочанство о завршеној основној школи

јун 25 16:46 2016

Данас сам плакао. Данас је мој старији син Урош Рајић добио сведочанство о завршеној основној школи, врло добар успех.

deeУспешни ученици су добили награде и признања за своје успехе, а онда је директорка школе замолила за пажњу да би сви чули једну причу, тада је прочитала име мог Уроша и рекла да је добио посебну награду за племенитост јер је четири године обилазио, помагао и дружио се са болесним другом који није могао да долази у школу, већ је био на посебном програму школовања код куће. Данас је његова мама узела његова сведочанства. Онда су ми кренуле сузе, и сада плачем, мој Урош је добио признање за људскост. У истом тренутку сам се ужасно стидео себе и био поносан на њега, на то што је полако од њега постајао човек. Причали смо хиљаду пута да није важна победа и медаља, већ часна борба. Овог пута важна је победа, победа људскости и другарства! Тешко је бити Србин, Хрват, Мађар… али је најтеже бити човек! Хвала ти Уроше на свему што си ме научио у животу и настави истом стазом, сигурно је једина исправна. Извини што ово причам свима, воли те твој тата.

Дејан Рајић

  Categories:
 1. јун 25, 17:23 #1 Dana

  Urose bravo! Dejane i ja sam plakala citajuci vase pismo.

  Одговорите на овај коментар
 2. јун 25, 19:44 #2 Suzana

  Bravo za roditelje, Urose sjajno, divno ,zato nosis tako posebno ime!!

  Одговорите на овај коментар
 3. јун 26, 12:07 #3 Suzana

  BRAVO ZA UROŠA! TO JE TAKO- NEKI “MALI” LJUDI, NEPRIMETNI, TIHI, NENAMETLJIVI ČINE NAJVEĆA DELA, PRAVA, A SVE IM JE TO SASVIM NORMALNO, LOGIČNO. A ONI “DRUGI” GLASNI SU I GLADNI I “VELIKI” TOLIKO GALAME O NEKIM NJIHOVIM SIĆAMA, DA IH MORAMO VIDETI KAO VAŽNE I VEEEELIIIKEEE! ZA UROŠA SE NEĆE ČUYI, JER JE CECIN NOVI ALBUM TRENUTNO VAŽNIJI OD SVEGA

  Одговорите на овај коментар
 4. јун 29, 11:02 #4 Весна

  Дивно писмо! Велико ХВАЛА родитељу таквог детета! Урошу порука: Остани несебичан и својим примером поправи бар мало овај грубошћу и дрскошћу укаљан свет!

  Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.