Davanje i odbijanje saglasnosti na odluke o izboru direktora ustanova

april 18 20:48 2018

Davanje i odbijanje saglasnosti na odluke o izboru direktora ustanova

Preuzmite dokument (DOCX, Unknown)

Izvor: Ministarstvo prosvete

  Categories:
napišite komentar

5 komentara

 1. april 19, 12:51 #1 Božović Vladan

  U kojoj drugoj delatnosti, ministar bira direktore, i daje saglasnost. Ko je i šta je on da ne da saglasnost.

  Odgovorite na ovaj komentar
 2. april 19, 20:18 #2 ema

  Ponovo izabran nasilni direktor Vladimir Vuckovic u novobeogradskoj skoli “Marko Oreskovic”. Odvratno smo drustvo, zaista.

  Odgovorite na ovaj komentar
  • april 20, 11:06 Božović Vladan

   Ema, koliko je dobio glasova od kolektiva. Školski odbor i ministar me ne zanimaju, nebitni su, ukoliko poštuju volju kolektiva. Ako ne poštuju volju kolektiva, tada imamo problem, koji je ovim Šarčevićevim sramnim zakonom nerešiv.

   Odgovorite na ovaj komentar
 3. april 23, 00:14 #3 PRAVDOLJUBIVA

  Da li je po zakonu da direktor,koji nije dobio saglasnost( a nije ni odbijen), nesmetano obavlja funkciju tu funkciju više od godinu dana?!!!.Ministarstvo,a i sam ministar je obavešten o kršenju zakona u više navrata,od strane pomenutog direktora (nepotizam,svojevolja,mobing..),ali ništa…Postoji li ta “prećutna saglasnost” ministarstva ?

  Odgovorite na ovaj komentar
  • april 23, 17:39 B

   Kaže se da je ćutanje odobravanje. Dakle saglasni su. No, pošto ništa napismeno nisu dali, mogu kasnije da pokušavaju da se vade na to. To je birokratska praksa. Ogloda nam birokratija obrazovni sistem, i državu.

   Odgovorite na ovaj komentar

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.