Десет одсто веће плате у јавном сектору до краја године!?

мај 18 18:46 2017

Десет одсто веће плате у јавном сектору до краја године! Премијер Александар Вучић данас је у Оџацима најавио да би плате у јавном сектору до краја године могле бити повећане и за десет одсто

– Не говоримо више о два, три, пет одсто, биће, а надам се да ћемо имати снаге, пре краја ове године, можда и за неки месец, повећање плата у јавном сектору за десет одсто. Такође, повећаћемо минималац, а очекујемо и повећање плата у приоватном сектору који већ лагано сустиже оне у јавном сектору – рекао је Вучић.
Све то, како је навео, урадили смо и моћи ћемо да урадимо захваљујуци озбиљности програма који смо спроводили. Нисмо обмањивали грађане, радили смо тешке ствари, али смо тиме омогућили бољи живот, закључио је Вучић.

 

Taнјуг

  Categories:
напишите коментар

2 коментара

  1. мај 18, 22:43 #1 Zar je bitno

    Zasto Vi ovo uopste kacite ovde. Kada i sami znate da vaspitaci nisu dobili ni onih pet posto. Bolje se pozabavite time, a ne da dajete laznu nadu ljudima. Hvala

    Одговорите на овај коментар
  2. мај 19, 17:05 #2 Svitac

    dakle, 31. decembra 2017. 😀

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.