Девојчице су обично више. И паметније.

децембар 21 21:00 2017

Девојчице су обично више.
И паметније.
О овоме не би требало више да расправљамо.
Тачка.

Сад кад имамо пажњу свих мама синова које су се наљутиле због наслова, и мама ћерки којима се овакав наслов можда допао, можемо да вам представимо једну нову и занимљиву причу о деци, одрастању и пубертету. О оном периоду када деца почињу да вас избегавају, а ви да се питате где сте то погрешили.

Роман „Девојчице су обично више” написао је Роберт Такарич, професор и педагог драме, драмски писац и писац за децу. Радећи са децом приметио је управо то, да су девојчице у неком петом и шестом разреду заиста више од дечака. Али, ово није само роман о томе да девојчице улазе у пубертет пре дечака, него и о кошарци, другарству и ономе што ће се десити кад љубавно писмо напише – Дарко Коњ.

Аутор у књизи прати кошаркашице на спортској олимпијади и све оно што им се на том необичном путовању дешава.

У сваком случају, урнебесна и дирљива прича аутора који одлично познаје лепоту и проблеме одрастања и уједно сјајан новогодишњи поклон за девојчице које тек улазе у пубертет.

Коментаришући пубертет, Роберт каже да кроз овај период живота ипак најбоље прођу – штребери, без обзира на висину и тежину. Они на време сазревају, више се нервирају и кад пубертет прође, некако су одрасли.

Зато, позивамо сву децу да на време постану штребери, исплатиће им се на много начина!

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.