Допунски ЈАВНИ ПОЗИВ за избор чланова обласних/предметних комисија

јул 13 21:54 2017

Завод за унапређивање образовања и васпитања објављује ДОПУНСКИЈАВНИ ПОЗИВ за избор чланова обласних/предметних комисија који ће учествовати у припреми предлога за одобравање програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача, стручних сарадника и директора за школску 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. годину, за области Уметност (музичка култура, ликовна култура и драма и покрет), Образовање и васпитање на језицима националних мањина и Стручни предмети у средњем стручном образовању (шумарство и обрада дрвета, геологија, рударство и металургија, графичарство, текстилство и кожарство, личне услуге и саобраћај).

За детаљније информације преузмите документ Допунски јавни позив.

Електронска пријава – пријавни формулар можете попунити на страници  http://89.216.113.174/projekti/zuov/komisije-dopuna

Извор: www.zuov.gov.rs

  Categories:
напишите коментар

0 коментара

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.