Други нацрт каталога радних места и звања у јавном сектору

јануар 08 13:42 2016

Министарство државне управе и локалне самоуправе је, након спроведеног другог круга јавних консултација на Нацрт каталога радних места и звања у јавном сектору, у сарадњи са ресорним министарствима припремило Други нацрт каталога радних места и звања.

Други нацрт је припремљен након размотрених свих сугестија и коментара које су у периоду јавних  консултација од августа до новембра достављени МДУЛС и ресорним министарствима. Овим путем желимо да се захвалимо свима који су нам се обратили и укључили у овај процес, јер су тиме допринели изради квалитетнијег документа.

Позивамо вас да и даље достављате своје коментаре, предлоге и сугестије писаним путем на адресу reformauprave@mduls.gov.rs до 25. јануара 2015. године.

Молимо вас да коментаре шаљете са назнаком на који подсистем јавног сектора се односе коментари. 

 

Погледајте: Смренице за израду каталога радних места и звања у јавном сектору

ПОГЛЕДАЈТЕ Други нацрт каталога  радних места и звања

 

Извор: mpn.gov.rs

  Categories:
  1. јануар 08, 17:00 #1 Katarina Ciric

    Kod nas je zastupljeno da fizioterapeuti rade samo u specijalizovanim bolnicama i centrima.Nazalost ima nas mnogo bez posla i ne mozemo ga lako pronaci.Misljenja sam da se i u predskolske ustanove i skole treba ubaciti ovo zvanje,jer sve je vise dece sa deformitetima,a sto nazalost casovi fizickog ne mogu da sprece.Tako bi se rasteretile i ustanove od skolske dece,a deca bi imala program vezbi za prevenciju i smanjenje deformiteta u najbitnijem periodu tj dok se razvijaju i rastu.Ne znam kome se obratiti sa ovim predlogom,pa sad kada sam ovo videla,eto cisto sam iznela svoje misljenje.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.