Градивни придеви – квиз

фебруар 27 22:07 2014

Аутор: Fatima Kadrić

Да бисте користили све фонкционалности презентације потребно је да извршите преузимање кликом на линк испод приказа (Download).

Преузмите документ (PPTX, Unknown)

  Categories:
  1. јун 06, 11:11 #1 Анонимни

    Igrica je super za razmisanje http://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yahoo.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_heart.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_rose.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_bye.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cool.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_smile.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_whistle3.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_yes.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_cry.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_mail.gifhttp://zelenaucionica.com/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/wpml_wink.gif

    Одговорите на овај коментар
  2. август 24, 13:52 #2 Marija

    Izdrzana prezentacija

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.