Измислица – књига за све необичне девојчице (добро, и дечаке)

септембар 17 21:55 2017

Када је једног дана Маладина начула маму и тату како у највећој тајности разговарају о томе шта учинити са њиховом 99-огодишњом госпођицом Жирамбу – све се променило. Маладина није желела да верује да госпођица Жирамбу треба да оде, па је тражила све могуће и немогуће изговоре да се то не деси.

Можда нисте до сада схватили, али, госпођица Жирамбу је један стааари пас. Јер, знате, псеће и људске године не рачунају се исто. У псећим годинама, она је напунила 99. Стара је, болесна и сада овог малог и лепог пса (који хрче) власници желе да поклоне. Али, госпођица Маладина Белезовић жели да је сачува по сваку цену! Проблем је… проблем је некаква ИЗМИСЛИЦА. И то не било чија, већ Тимотијева!

Предивно написана и чаробно илустрована, ова необична књига о одрастању водиће вас заједно са Маладином у спознавање света и у томе ће вам помоћи ликови као што су тихи дечак Тимотије, мађионичар Ђото Балоне, црна мачка Мирела, један халпцилиндер и – одбегли бели зец!

Уз ову бајковиту причу, испуњену нежним речима и духовитим обртима, схватићемо да је добра само  она стварност у којој се боље машта.

П. С. И да не заборавимо – унутра је рецепт за сладолед од лаванде!

П. П. С. И много корисних информација о псима ветеринара др. Спире.

П. П. П. С. Књигу од срца препоручујемо свој деци старијој од 6 година (и онима који се тако осећају)

 

 

 

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.