Књиге за читање преко распуста – предлози по узрастима

јун 16 21:35 2017

Летњи распуст је знак да је дошао крај школским обавезама – то је прилика да се деца одморе и напуне батерије за нове обавезе које их чекају од јесени. Дуже спавање, играње напољу, вожња бицикла, игрице на компјутеру и телефону обично су прва асоцијације кад деца чују реч распуст. Једна од активности која такође може послужити као добра забава током лета је и читање. Поред тога што доноси забаву и уживање, летње читање важно је и за одржавање читалачких вештина стечених током школске године, али и за развијање вокабулара, писмености и подстицање дечје креативности и маште.

Издавачка кућа Креативни центар припремила је овог лета посебну понуду књига за различите узрасте за читање током распуста. Од 15. јуна до 15. августа у Клубу књижари Креативни центар у Београду, као и на сајту www.kcknjizara.rs/akcije, очекује вас шест комплета књига за распуст, а у сваком од њих налазе се три књиге намењене одређеном узрасту. Сваки комплет кошта мање од 1000 динара.

„Припремили смо посебне комплете за млађе основце – прваке, другаке и трећаке. У тим пакетићима налази се по једна књига из нашег серијала Вежбам на распусту и забављам се, у оквиру којег је за сваки дан распуста смишљена по једна забавна и едукативна активност која има везе с градивом завршеног разреда. Поред тих књига, у пакетима за распуст за ове узрасте налазе се и одабрани наслови за читаоце почетнике. Комплет намењен предшколцима садржи занимљиве сликовнице и радне свеске, а у комплетима за старије основце и средњошколце су романи који ће том узрасту сигурно бити занимљиви“, наводи Јелена Драгојловић из Креативног центра.

Клуб књижара Креативни центар

Новост у овој издавачкој кући је и реновирани простор Клуба књижаре Креативни центар, једине специјализоване књижаре за децу и младе која се налази у центру Београда (ТЦ Еуроцентар Дечанска 5 / Македонска 30) . У књижари се могу наћи сва издања ове издавачке куће, као и издања за децу и младе других издавача.

Сви они који купе неко од издања Креативног центра могу се учланити у Клуб књижаре, чиме стичу право на попуст за следеће куповине у књижари – ради се о попусту од 10% на уџбенике и 15% на остала издања.

Тренутно је у току програм Лето у књижари – најмање двапут месечно у Клубу књижари читаоце очекују бесплатне радионице за децу. Свака радионица биће инспирисана неком од књига Креативног центра, које ће само тог дана у књижари бити на попусту од 30%. Пријаве за радионице су обавезне, а програм радионица за актуелни месец можете потражити на сајту www.kcknjizara.rs.

У књижари вас овог лета очекује и посебан избор наслова с трајно ниским ценама. На листи књига на трајном попусту у књижари тренутно се налази више од сто наслова по цени од 100 до 500 динара. Прошетајте се до Клуба књижаре Креативни центар и пронађите књигу за себе или ваше дете по повољним ценама. Акција ће трајати до истека залиха.

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.