Крагујевачки ученици бирају: Најбољим наставницима “Шешир професора Косте Вујића“

јануар 16 22:31 2017

У оквиру пројекта “У свакој школи има по неки професор Коста Вујић” крагујевачки ученици ће у наредна четири месеца бирати најбоље учитеље и наставнике на територији града. Најбољи наставници биће награђени признањем “Шешир професора Косте Вујића“, као чин враћања достојанства и угледа професији просветних радника, које ће им бити уручено у априлу у Првој крагујевачкој гимназији.

Пројекат реализује Центар за младе “Школа мира” у сарадњи са шест школа из Крагујевца и околине уз подршку Министарства просвете.У “Школи мира” се надају да ће избор најбољих наставника и учитеља бити занимљив, јер , како кажу, дечји судови о њиховом раду су најискренија критика и најмеродавна оцена.Цилјеви пројекта “У свакој школи има по неки професор Коста Вујић” су допринос васпитању деце основних школа за препознавање правих животних вредности и стварање активног отпора друштва према погубном утицају ријалити програма и других штетних утицаја на васпитавање младих генерација.

Аутор: Бранко Вукашиновић

Фото: Printscreen/Prva srpska televizija – Šešir profesora Koste Vujića

Извор: infokg.rs

  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.