Kragujevački učenici biraju: Najboljim nastavnicima “Šešir profesora Koste Vujića“

januar 16 22:31 2017

U okviru projekta “U svakoj školi ima po neki profesor Kosta Vujić” kragujevački učenici će u naredna četiri meseca birati najbolje učitelje i nastavnike na teritoriji grada. Najbolji nastavnici biće nagrađeni priznanjem “Šešir profesora Koste Vujića“, kao čin vraćanja dostojanstva i ugleda profesiji prosvetnih radnika, koje će im biti uručeno u aprilu u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji.

Projekat realizuje Centar za mlade “Škola mira” u saradnji sa šest škola iz Kragujevca i okoline uz podršku Ministarstva prosvete.U “Školi mira” se nadaju da će izbor najboljih nastavnika i učitelja biti zanimljiv, jer , kako kažu, dečji sudovi o njihovom radu su najiskrenija kritika i najmerodavna ocena.Ciljevi projekta “U svakoj školi ima po neki profesor Kosta Vujić” su doprinos vaspitanju dece osnovnih škola za prepoznavanje pravih životnih vrednosti i stvaranje aktivnog otpora društva prema pogubnom uticaju rijaliti programa i drugih štetnih uticaja na vaspitavanje mladih generacija.

Autor: Branko Vukašinović

Foto: Printscreen/Prva srpska televizija – Šešir profesora Koste Vujića

Izvor: infokg.rs

  Categories:
napišite komentar

0 komentara

Trenutno nema komentara!

Započnite komentarisanje.

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.