Маме дојиље имаће своје посебно место у шест градова Србије

април 11 12:32 2018

Акција „МАМино место за дојење“, у оквиру које је до сада постављено шест клупа за дојење, наставља се трећу годину заредом.

Наиме, очекује се постављање нових клупа, па ће их тако, поред Београда, Ниша и Новог Сада, добити Чачак, Крушевац и Крагујевац, а и у Београду ће бити постављена још једна. Средства за набавку и постављање клупа обезбеђује се издвајањем по пет динара од продаје сваког производа бренда МАМ у периоду од 20. марта до 20. јуна.

Акција „МАМино место за дојење“ снажна је подршка дојењу као најбољем и најздравијем начину исхране беба, те подизању свести о дојењу на јавном месту. Иако је свака клупа за дојење, МАМ клупе су ту да помогну мамама које имају баријеру или нелагодност дојења у јавности, да то лакше превазиђу, јер, ипак је то њихова клупа за дојење!

Акцију, као партнери пројекта, подржавају Школа родитељства Нада Лазић и многе друштвено одговорне компаније.

напишите коментар

0 коментара

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.