Маме дојиље имаће своје посебно место у шест градова Србије

април 11 12:32 2018

Акција „МАМино место за дојење“, у оквиру које је до сада постављено шест клупа за дојење, наставља се трећу годину заредом.

Наиме, очекује се постављање нових клупа, па ће их тако, поред Београда, Ниша и Новог Сада, добити Чачак, Крушевац и Крагујевац, а и у Београду ће бити постављена још једна. Средства за набавку и постављање клупа обезбеђује се издвајањем по пет динара од продаје сваког производа бренда МАМ у периоду од 20. марта до 20. јуна.

Акција „МАМино место за дојење“ снажна је подршка дојењу као најбољем и најздравијем начину исхране беба, те подизању свести о дојењу на јавном месту. Иако је свака клупа за дојење, МАМ клупе су ту да помогну мамама које имају баријеру или нелагодност дојења у јавности, да то лакше превазиђу, јер, ипак је то њихова клупа за дојење!

Акцију, као партнери пројекта, подржавају Школа родитељства Нада Лазић и многе друштвено одговорне компаније.

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.