Mojoj ćerki – voli te mama (knjiga za sve mame devojčica)

decembar 04 12:26 2018

Kažu da je veza između tate i ćerke posebna. To je tačno. Kažu i da je veza između mame i sina nešto jedinstveno. Ni u to ne sumnjamo. Ali, mama i ćerka imaju nešto što niko drugi nema. Imaju to međusobno poverenje, bliskost i slobodu. Malo je dečaka koji će sa bilo kim razgovarati o promenama koje na sebi primećuju, o prvim ljubavima, slomljenom srcu, svađama sa najboljim drugom, možda problemima koje ima. Ali će zato gotovo svaka devojčica bez ustezanja moći da se poveri svojoj mami i znaće da ima čvrst oslonac. Uvek kad zatreba.

Da to ne bi zaboravile, ni mame ni devojčice, Ivana Kuzmanović napisala je, a Aleksandra Lekić ilustrovala divnu knjigu pod nazivom „Mojoj ćerki – voli te mama”.

Svi dirljivi trenuci odrastanja, sve ono što nam dok traje deluje kao najteža stvar na svetu, a kad prođe silno žalimo što nismo uživali više, sadržani su u ovoj kratkoj priči. Čitajući je, svakog dana, podsećate sebe na to koliko je veliko i dragoceno to što imate kraj sebe, a svoju princezu koliko je voljena.

Evo nekoliko stranica iz knjige, a ako biste želeli jedan primerak za sebe i svoju naslednicu, trk na naš Instagram profil i uključite se u nagradnu igru. Srećno!

Ili je potražite u Laguninim knjižarama!

napišite komentar

0 komentara

Trenutno nema komentara!

Započnite komentarisanje.

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.