Мојој ћерки – воли те мама (књига за све маме девојчица)

децембар 04 12:26 2018

Кажу да је веза између тате и ћерке посебна. То је тачно. Кажу и да је веза између маме и сина нешто јединствено. Ни у то не сумњамо. Али, мама и ћерка имају нешто што нико други нема. Имају то међусобно поверење, блискост и слободу. Мало је дечака који ће са било ким разговарати о променама које на себи примећују, о првим љубавима, сломљеном срцу, свађама са најбољим другом, можда проблемима које има. Али ће зато готово свака девојчица без устезања моћи да се повери својој мами и знаће да има чврст ослонац. Увек кад затреба.

Да то не би заборавиле, ни маме ни девојчице, Ивана Кузмановић написала је, а Александра Лекић илустровала дивну књигу под називом „Мојој ћерки – воли те мама”.

Сви дирљиви тренуци одрастања, све оно што нам док траје делује као најтежа ствар на свету, а кад прође силно жалимо што нисмо уживали више, садржани су у овој краткој причи. Читајући је, сваког дана, подсећате себе на то колико је велико и драгоцено то што имате крај себе, а своју принцезу колико је вољена.

Ево неколико страница из књиге, а ако бисте желели један примерак за себе и своју наследницу, трк на наш Инстаграм профил и укључите се у наградну игру. Срећно!

Или је потражите у Лагуниним књижарама!

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.