Мужеви женама стварају додатних 7 сати кућних послова недељно!

фебруар 23 17:28 2016

Ако сте се некад запитали зашто имате утисак да непрекидно чистите и сређујете, а кућа никад није сређена, научници кажу да слободно можете упрети прстом у свог мужа!

mama cistiТаман сте средили кухињу, отишли до продавнице, а за то време судопера се већ напунила и хаос је на све стране. Неко се досетио да истражи зашто је то тако и ево одговора.

Судећи према најновијој студији коју је спровео Универзитет у Мичигену, мужеви својим женама стварају додатних седам сати кућних послова недељно! Али то није оно најгоре. Најгоре је што велики број жена „штеди” своје мужеве и не тражи од њих помоћ приликом обављања кућних послова. Изгледа да им се то допало, па уместо да помогну, још и одмажу.

Френк Стафорд, професор на челу тима који је спровео ово истраживање, каже: „Ово је добро познато правило. Постоји та нека подела – мушкарци раде послове изван куће, жене одржавају кућу. А кад дођу деца, ситуација за жене постаје далеко компликованија.”

То смо све већ знали, с тим што ћете веома ретко видети мушкарца с метлом у руци у дворишту. Углавном се и то очекује од жене. А нисмо их много виђали ни да плеве башту са цвећем. Они су ту да поправе ако се нешто поквари. Једном у месец, два, три…

 

Кад се све пресабере, испада да муж вреди колико и једно дете – толико нам посла задаје!

Каква је ситуација код вас? Да ли муж помаже или одмаже?

  Article "tagged" as:
  Categories:
  1. новембар 17, 23:42 #1 SS

    Ovisi mnogo i o muskarcu, ali zena se treba postaviti na pravi nacin. Pronaci taj nacin mudro i stvoriti si saveznika od muza, a ne nekoga ko radi na stetu u smislu odrzavanja cistoce i urednosti doma!

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.