Нераскидива веза мајке и детета (ВИДЕО)

Малишани узраста три до девет година су потом морали да, користећи своја чула и интуицију, покушају да пронађу ону жену за коју верују да је њихова мама

majka-i-dete-1429621969-57600

Веза између мајке и детета је јака и посебна, а да је мама једна једина потврдио је и необичан експеримент.

Компанија “Пандора”, позната по јединственом прављењу накита, осмислила је необичну кампању која истиче женску јединственост и посебну везу између мајке и детета. За ту сврху “Пандора” је замолила шест мама да стави повез на очи својим највољенијим бићима – својој деци!

Малишани узраста три до девет година су потом морали да, користећи своја чула и интуицију, покушају да пронађу ону жену за коју верују да је њихова мама.

Свако дете је успело да пронађе ону посебнум, једну једину – своју маму, што је изазвало бурне и искрене реакције како мама, тако и свих оних који су погледали овај невероватни видео!

напишите коментар

0 коментара

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.