Нераскидива веза мајке и детета (ВИДЕО)

Малишани узраста три до девет година су потом морали да, користећи своја чула и интуицију, покушају да пронађу ону жену за коју верују да је њихова мама

majka-i-dete-1429621969-57600

Веза између мајке и детета је јака и посебна, а да је мама једна једина потврдио је и необичан експеримент.

Компанија “Пандора”, позната по јединственом прављењу накита, осмислила је необичну кампању која истиче женску јединственост и посебну везу између мајке и детета. За ту сврху “Пандора” је замолила шест мама да стави повез на очи својим највољенијим бићима – својој деци!

Малишани узраста три до девет година су потом морали да, користећи своја чула и интуицију, покушају да пронађу ону жену за коју верују да је њихова мама.

Свако дете је успело да пронађе ону посебнум, једну једину – своју маму, што је изазвало бурне и искрене реакције како мама, тако и свих оних који су погледали овај невероватни видео!

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.