Ноћ књиге – 14. децембра од 17 сати до поноћи!

децембар 11 15:26 2018

Драги читаоци, припреме за још једну Ноћ књиге могу да почну!

У петак 14. децембра од 17 сати до поноћи у Лагуниним клубовима читалаца и књижарама Делфи одржаће се деветнаеста регионална манифестација Ноћ књиге под покровитељством Еуробанк Србија.

Ово ће бити још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.

Попусти на Лагунина издања:

за куповину једне књиге биће 25%,
за две књиге 30%,
за три књиге 35%,
а за четири и више књига 40%.

Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће гифт асортиман бити снижен такође за 20%.

Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.laguna.rs и www.delfi.rs.

И овога пута, велики број Лагуниних писаца дружиће се са читаоцима, а многобројне библиотеке ће одобравати попусте на чланарину и организовати посебан програм.

Ноћ књиге ће се одржати у 28 градова у Србији и региону, на 57 локација. Регионални карактер манифестацији дају Лагунини клубови читалаца у Бањалуци, Бијељини, Тузли, Сарајеву, Подгорици и Никшићу.

  Article "tagged" as:
  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.