Нова открића канадског тима научника: Могуће и пре трудноће предвидети пол детета

јануар 16 13:45 2017

Сада је могуће предвидети пол бебе

Нова открића канадског тима научника показују да је могуће и пре трудноће предвидети које жене би могле да роде девојчицу, а које дечака

Нова открића канадског тима научника показују да је могуће и пре трудноће предвидети које жене би могле да родедевојчицу, а које дечака.

Прочитајте и Шта све утиче на психички развој бебе у мамином стомаку .

Притисак жене пре него што остане трудна могао би да буде добар показатељ да ли ће родити девојчицу или дечака, објавили су стручњаци из Торонта. До сада је било много старих народних веровања и покушаја стручњака да то потврде, али ниједно још није научно доказано.

Жене с високим притиском по правилу чешће рађају дечаке, а оне с нижим девојчице. Шансе да ће жена с високим притиском родити дечака су за 45 одсто више него код жена с нижим притиском, пише Сун.

Прочитајте и 5 начина да проверите развој ваше бебе

Зашто притисак утиче на пол бебе је веома занимљиво питање и потрудићемо се да откријемо узрок. Јер, пол се одређује у сперми, у зависности да ли сперматозоид носи хромосом X или Y – испричао је водитељ истраживања Рави Ретнакаран.

 

Извор: Новости

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.