Највећи изазов и најважнији задатак родитеља и учитеља данас је да одгаје и образују паметну, успешну и одговорну децу која ће израсти у добре људе и учинити нас поносним. Зато је Зелена учионица ту – да усмери и помогне.

Ко смо ми?

Одабрана екипа младих васпитача, учитеља и родитеља вођених великим ентузијазмом и жељом да на једном месту окупе децу, родитеље, учитеље и све остале који су укључени у процес васпитања и образовања деце.

Шта желимо да постигнемо?

Зелена учионица има неколико веома важних циљева:

  • Желимо да помогнемо родитељима и учитељима да комуницирају и заједно раде на васпитању и образовању наше деце
  • Желимо да помогнемо и деци, тако што ћемо пружити квалитетну подршку класичном образовању и усмерити их да своје време за рачунаром или мобилним уређајем проводе квалитетно и да кроз забаву стекну нова и прошире стечена знања
  • Желимо да помогнемо учитељима и васпитачима тако што ћемо, заједно, прикупити што више материјала и савета који ће им помоћи у раду
  • Желимо да родитељима пружимо подршку и савет који ће им помоћи да преброде велике изазове које родитељство носи
  • Желимо да будемо први и најважнији извор информација из света образовања.

Коначно, желимо да сви на Зеленој учионици нешто науче (јер учионице за то и служе), али да се уз то и забаве.

Нови и функционалнији сајт

Преласком на нову платформу портал Зелена учионица постаје сервис намењен како деци и родитељима тако и просветним радницима и свима онима који учествују у образовно-васпитном процесу. Нови изглед портала сада пружа веће могућности интеракције и комуникације као и брзо и једноставно укључивање свих заинтересованих у наш рад. Трудили смо се да дизајн и структура портала буду интуитивни, али уколико ипак имате потешкоћа или неких недоумица везаних за коришћење нашег портала, молимо вас да контактирате с нама путем имејла на: office@zelenaucionica.com

Награде и признања

web-top-50

Web Top 50

Реномирани домаћи часопис PC Press 2014. године прогласио је наш сајт једним од 50 најбољих веб-сајтова у Србији и једним од 5 најбољих у категорији Наука и образовање. Исто признање смо добили 2015. и 2016. године.

    Више фотографија: Facebook galerija

Дигитални час

Министарство спољне и унутрашње трговине и телекомуникација Републике Србије наградило је Зелену учионицу на такмичењу “ДИГИТАЛНИ ЧАС 2013″.

Позивамо све заинтересоване педагоге, васпитаче и одговорне родитеље да нам се придруже и својим учешћем обогате заједницу Зелене учионице.

Аутори и уредници:

Професор разредне наставе Нада Шакић, главни и одговорни уредник

Мастер у области Маркетинга и односа с јавношћу Александра Цвјетић

Студент високе школе за васпитаче Слађана Пантовић

Администрација сајта:

Магистар електротехничких наука Александар Цвјетић

 Мастер инжењер организационих наука Дарко Пантовић

Маркетинг и оглашавање:

Александра Цвјетић

Трудићемо се да и даље развијамо и усавршавамо Зелену учионицу!