Najveći izazov i najvažniji zadatak roditelja i učitelja danas je da odgaje i obrazuju pametnu, uspešnu i odgovornu decu koja će izrasti u dobre ljude i učiniti nas ponosnim. Zato je Zelena učionica tu – da usmeri i pomogne.

Ko smo mi?

Odabrana ekipa mladih vaspitača, učitelja i roditelja vođenih velikim entuzijazmom i željom da na jednom mestu okupe decu, roditelje, učitelje i sve ostale koji su uključeni u proces vaspitanja i obrazovanja dece.

Šta želimo da postignemo?

Zelena učionica ima nekoliko veoma važnih ciljeva:

  • Želimo da pomognemo roditeljima i učiteljima da komuniciraju i zajedno rade na vaspitanju i obrazovanju naše dece
  • Želimo da pomognemo i deci, tako što ćemo pružiti kvalitetnu podršku klasičnom obrazovanju i usmeriti ih da svoje vreme za računarom ili mobilnim uređajem provode kvalitetno i da kroz zabavu steknu nova i prošire stečena znanja
  • Želimo da pomognemo učiteljima i vaspitačima tako što ćemo, zajedno, prikupiti što više materijala i saveta koji će im pomoći u radu
  • Želimo da roditeljima pružimo podršku i savet koji će im pomoći da prebrode velike izazove koje roditeljstvo nosi
  • Želimo da budemo prvi i najvažniji izvor informacija iz sveta obrazovanja.

Konačno, želimo da svi na Zelenoj učionici nešto nauče (jer učionice za to i služe), ali da se uz to i zabave.

Novi i funkcionalniji sajt

Prelaskom na novu platformu portal Zelena učionica postaje servis namenjen kako deci i roditeljima tako i prosvetnim radnicima i svima onima koji učestvuju u obrazovno-vaspitnom procesu. Novi izgled portala sada pruža veće mogućnosti interakcije i komunikacije kao i brzo i jednostavno uključivanje svih zainteresovanih u naš rad. Trudili smo se da dizajn i struktura portala budu intuitivni, ali ukoliko ipak imate poteškoća ili nekih nedoumica vezanih za korišćenje našeg portala, molimo vas da kontaktirate s nama putem imejla na: office@zelenaucionica.com

Nagrade i priznanja

web-top-50

Web Top 50

Renomirani domaći časopis PC Press 2014. godine proglasio je naš sajt jednim od 50 najboljih veb-sajtova u Srbiji i jednim od 5 najboljih u kategoriji Nauka i obrazovanje. Isto priznanje smo dobili 2015. i 2016. godine.

    Više fotografija: Facebook galerija

Digitalni čas

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija Republike Srbije nagradilo je Zelenu učionicu na takmičenju “DIGITALNI ČAS 2013″.

Pozivamo sve zainteresovane pedagoge, vaspitače i odgovorne roditelje da nam se pridruže i svojim učešćem obogate zajednicu Zelene učionice.

Autori i urednici:

Profesor razredne nastave Nada Šakić, glavni i odgovorni urednik

Master u oblasti Marketinga i odnosa s javnošću Aleksandra Cvjetić

Student visoke škole za vaspitače Slađana Pantović

Administracija sajta:

Magistar elektrotehničkih nauka Aleksandar Cvjetić

 Master inženjer organizacionih nauka Darko Pantović

Marketing i oglašavanje:

Aleksandra Cvjetić

Trudićemo se da i dalje razvijamo i usavršavamo Zelenu učionicu!