Oво је најбоља дечја књига на Београдском сајму 2017

октобар 26 22:40 2017

Као и сваке године, сајам књига је манифестација која привуче највећи број посетилаца. Данас је био школски дан и све је врвело од деце, наставника и родитеља. Велики број нових издања привукао их је на штандове издавачких кућа које пласирају књиге за родитеље, децу и учитеље.

Међу бројним издањима, сваке године бира се и оно најбоље. Ове године ту титулу понела је нова књига Јасминке Петровић „Све је у реду”.

Пожурите на сајам или у онлајн продавницу Креативног центра и набавите за своје клинце један примерак званично најбоље књиге за децу на Београском сајму 2017. Намењена је деци старијој од 15 година, али ће у библиотеци сигурно стрпљиво чекати и оне млађе да мало порасту. Осим тога, препоручујемо је и мамама и татама, како би можда боље разумели своје адолесценте.

 

 

  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.