Ово је прича о лошим момцима који су решили да се промене

јул 09 22:04 2018

Ово је прича о лошим момцима који су решили да стану на пут том злом гласу који их бије.

Зашто сви верују да је вук зликовац? Зашто змија не би била добар момак (за промену)? И, побогу, зар ајкулу и пирану треба да памтимо само по лову на туристе?

То тако више неће моћи. Овај тим решио је да покаже да се иза помало страшне спољашњости крију добри момци. И показаће да јесу тако што ће чинити добра дела. Хтели ви то или не!

Стрип-роман „Лоши момци” одлично је штиво за ово лето. Књига долази у два наставка и наговештава да ту није крај. Наиме, вуку, змији, ајкули и пирани прикључује се и тарантула и у другом делу књиге сви одлучно крећу у спасилачки поход не би ли ослободнили 10.000 пилића са озлоглашене фарме чија је високотехнолошка заштита озбиљнија него у државној безбедности.

Да ли ће змија одолети да не поједе пилиће? Да ли ће тарантула успети да онеспособи аларм, да ли ће ајкула преварити чуваре својом маском џиновске коке? Па, остаје да откријете у другом делу књиге.

А поука? Па, има их много, од оне да тимски рад чини чуда, преко велике жртве коју некада лоши момци чине за друге, па до тога да се иза грубе спољашњости често крије нежно срце.

Роман „Лоши момци” дефинитивно има наш глас као обавезна литература за ово лето.

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.