ПОКЛАЊАМО књигу о породици и пријатељству: „Зец из шешира”

јун 26 21:14 2016

Можда звучи као књига трикова за учење првих корака мађионичарског заната. Али „Зец из шешира” је много више од тога. То је пажљиво исткана сага о емотивном сазревању и нежна прича о пријатељству, породици и одрастању која вас неће оставити равнодушним.

Zec iz sesiraАко је деда мађионичар који је написао књигу о свом занимању, ако је тата велики мађионичар и ако мајка води радњу са реквизитима за извођење трикова, шта би друго један дечак желео да постане?

Он се труди да буде добар мађионичар, али дедин унук више је „дедин дудук“. Међутим, пошто је најавио свој наступ с оцем на школској приредби, дечак чини све не би ли одржао дато обећање и извео највећи трик: вратио тату у окриље своје породице.

„Запамти да је моћ илузије толико јака да публика верује у њу без икакве сумње и без жеље да је открије и разобличи трик. Запамти да све ствари имају своје лице и своје наличје, све зависи како на то гледаш…”

Данас поклањамо један примерак овог романа за децу, оном ко први тачно одговори на питање:

Ако баците новчић три пута за редом и сва три пута падне тако да буде „писмо”, које су шансе да четврти пут буде „глава”?

Будите брзи, али пажљиви, пошто ћемо признавати само први одговор. Одговарајте искључиво у коментарима на овај текст (не на ФБ) и наведите своје пуно име и презиме и мејл у форми коју попуњавате.

Сви коментари и име добитника биће објављени сутра, 27.06. у 21 час, на нашој ФБ страни.

Срећно!

  Article "tagged" as:
  Categories:
напишите коментар

48 коментара

 1. јун 26, 21:36 #12 Jelena

  Sanse su 50% da cetvrti put bude “glava”.

  Одговорите на овај коментар
 2. јун 26, 21:40 #16 Snežana

  Šanse bi bile tri prema jedan u korist ,,pisma,, za pravi novac ali pošto je ovo iluzija i četvrti put će biti ,,pismo,, zato što ovaj novčić nema stranu sa ,,glavom,,.

  Одговорите на овај коментар
 3. јун 26, 22:31 #24 Tijana

  Šansa je 50%! 😀

  Одговорите на овај коментар
 4. јун 27, 00:08 #37 Jasmina Stamenkovic

  Sansa da bude pismo je 50 %.

  Одговорите на овај коментар
 5. јун 27, 18:17 #47 Milena

  Sanse su i dalje pola-pola.

  Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.