Предлажемо – шта деца да читају овог распуста (у зависности од узраста)

јул 06 20:54 2018

Као и претходних година, Креативни центар је припремио читаоцима свих узраста одличне књиге за лето по изузетно повољним летњим ценама!

У Клубу књижари Креативни центар у Београду (Македонска 30) и на сајту www.kcknjizara.rs/akcije очекују вас занимљиви комплети књига за различите узрасте с попустом и до 50%.

У понуди је осам комплета књига. Сваки се састоји од три књиге намењене одређеном узрасту и кошта мање од 1000 динара.

У летњим пакетима књига најмлађе читаоце очекују занимљиве картонске сликовнице и преклапалице, а предшколцима су намењене интересантне књиге с налепницама и задацима. Ученике нижих разреда основне школа чекају посебни комплети за читање и вежбање преко распуста:

За прваке

Вежбам на распусту и забављам се 1
Ова радна свеска намењена је ученицима који су завршили први разред и за сваки дан распуста предвиђа по једну активност повезану с градивом српског језика, математике и Света око нас.

Казаћу те мами
Занимљива књига за подстицање читалачког самопоуздања говори о Џенифер и Летицији, најбољим другарицама које понекад умеју и да се посвађају.

Бојан Мрвица и закопано благо
Дивна прича чувеног дечјег аутора Дејана Алексића намењена је читаоцима почетницима и говори о необичној потрази дечака Бојана за благом.

За другаке

Вежбам на распусту и забављам се 2
Ова радна свеска намењена је ученицима који су завршили други разред и за сваки дан распуста предвиђа по једну подстицајну активност, усклађену с градивом другог разреда.

Прво летовање једног мачка
Занимљива прича о догодовштинама мачка Мићка одличан је избор за оне који су савладали књиге за почетнике и спремни су за своје прве мале романе.

Замисли живот без струје
Забавна и едукативна књига која нас учи томе шта све струја чини за нас и како смо у прошлости живели без ње. Научите нешто ново о свету око нас и вежбајте читање латинице.

За трећаке

Вежбам на распусту и забављам се 3
Ова радна свеска одлично је решење за трећаке који желе паметно да искористе слободно време на распусту. За сваки дан распуста осмишљена је по једна активност која је усклађена с градивом трећег разреда.

Лизалица из Уагадугуа
Духовит норвешки роман за основце о летовању девојчице Катје и њеном покушају да помири разведене родитеље.

Приче из џунгле
Интересантне приче о необичним животињама које живе у џунглама на северу Аргентине и о њиховом пријатељству с човеком.

За четвртаке

Математичке мозгалице
Ова књига је пуна занимљивих мозгалица и задатака којима се могу унапредити и проверити математичке вештине у областима као што су рачунске операције, разломци, проценти, мерење и мере, геометријске фигуре, симетрија итд.

Хаос у породици Калман
Духовит роман о многочланој породици Калман, под чији се кров досељава бака опседнута здравим животом.

Плави коњић
Један од најпознатијих ирских романа за децу говори о девојчици Кејт. Њена породица напушта чергарски начин живота и усељава се у кућу у средини у којој већина не воли чергаре.

Старији основци и средњошколци могу се забавити уз одличне романе по избору уредника из Креативног центра.

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.