Предлажемо – шта деца да читају овог распуста (у зависности од узраста)

јул 06 20:54 2018

Као и претходних година, Креативни центар је припремио читаоцима свих узраста одличне књиге за лето по изузетно повољним летњим ценама!

У Клубу књижари Креативни центар у Београду (Македонска 30) и на сајту www.kcknjizara.rs/akcije очекују вас занимљиви комплети књига за различите узрасте с попустом и до 50%.

У понуди је осам комплета књига. Сваки се састоји од три књиге намењене одређеном узрасту и кошта мање од 1000 динара.

У летњим пакетима књига најмлађе читаоце очекују занимљиве картонске сликовнице и преклапалице, а предшколцима су намењене интересантне књиге с налепницама и задацима. Ученике нижих разреда основне школа чекају посебни комплети за читање и вежбање преко распуста:

За прваке

Вежбам на распусту и забављам се 1
Ова радна свеска намењена је ученицима који су завршили први разред и за сваки дан распуста предвиђа по једну активност повезану с градивом српског језика, математике и Света око нас.

Казаћу те мами
Занимљива књига за подстицање читалачког самопоуздања говори о Џенифер и Летицији, најбољим другарицама које понекад умеју и да се посвађају.

Бојан Мрвица и закопано благо
Дивна прича чувеног дечјег аутора Дејана Алексића намењена је читаоцима почетницима и говори о необичној потрази дечака Бојана за благом.

За другаке

Вежбам на распусту и забављам се 2
Ова радна свеска намењена је ученицима који су завршили други разред и за сваки дан распуста предвиђа по једну подстицајну активност, усклађену с градивом другог разреда.

Прво летовање једног мачка
Занимљива прича о догодовштинама мачка Мићка одличан је избор за оне који су савладали књиге за почетнике и спремни су за своје прве мале романе.

Замисли живот без струје
Забавна и едукативна књига која нас учи томе шта све струја чини за нас и како смо у прошлости живели без ње. Научите нешто ново о свету око нас и вежбајте читање латинице.

За трећаке

Вежбам на распусту и забављам се 3
Ова радна свеска одлично је решење за трећаке који желе паметно да искористе слободно време на распусту. За сваки дан распуста осмишљена је по једна активност која је усклађена с градивом трећег разреда.

Лизалица из Уагадугуа
Духовит норвешки роман за основце о летовању девојчице Катје и њеном покушају да помири разведене родитеље.

Приче из џунгле
Интересантне приче о необичним животињама које живе у џунглама на северу Аргентине и о њиховом пријатељству с човеком.

За четвртаке

Математичке мозгалице
Ова књига је пуна занимљивих мозгалица и задатака којима се могу унапредити и проверити математичке вештине у областима као што су рачунске операције, разломци, проценти, мерење и мере, геометријске фигуре, симетрија итд.

Хаос у породици Калман
Духовит роман о многочланој породици Калман, под чији се кров досељава бака опседнута здравим животом.

Плави коњић
Један од најпознатијих ирских романа за децу говори о девојчици Кејт. Њена породица напушта чергарски начин живота и усељава се у кућу у средини у којој већина не воли чергаре.

Старији основци и средњошколци могу се забавити уз одличне романе по избору уредника из Креативног центра.

напишите коментар

0 коментара

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.