Просветари ће (ипак) штрајковати?

август 26 19:04 2016

На сајту Гранског синдиката просветних радника Србији данас је објављен позив средствима јавног информисања на конференцију која ће се у понедељак одржати поводом, како се наводи, „најаве штрајка у просвети”.

Синдикати просвете на овај начин изражавају незадовољство због стања у образовању и непоштовања Споразума из фебруара 2015. године.

На конференцији ће учествовати председник ГСПРС НЕЗАВИСНОСТ проф. др Томислав Живановић, председница Синдиката образовања Србије мр Валентина Илић и председник Синдиката радника у просвети Србије Слободан Брајковић.

Подсећамо, Унија синдиката просветних радника Србије најавила је протест који ће се одржати 31. августа.

  Article "tagged" as:
  Categories:
  1. август 27, 09:00 #1 AK

    Vidi, doktor Zivanovic sa Poljoprivrednog fakulteta se bori za prosvetu,a zahvaljujuci njemu je prekinut strajk 2015. god.Nisu mu dali obecanje sa dovoljno nula dok je stavljao potpis na prekid strajka.

    Одговорите на овај коментар
  2. август 27, 13:00 #2 Profesor

    Tako je to kada je predsedniku sindikata obeća da bude dekan, ali da potpiše sporazum o prekidu štrajka.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.