Распоред обука наставника првог разреда гимназије и петог разреда основне школе

јул 11 00:14 2018

У току је реализација обука наставника првог разреда гимназије и петог разреда основне школе за реализацију наставе оријентисане ка исходима учења (програм обуке одобрен је решењем министра број: 153-02-00027/2017-07).

Обуке су тродневне (два дана непосредно и један дан онлајн).

AGENDA

Распоред реализација обука по ШУ

ŠU Beograd 5. razred

ŠU Beograd 1. razred gimnazije

ŠU Novi Sad

ŠU Valjevo

ŠU Zaječar

ŠU Jagodina

ŠU Kosovska Mitrovica

ŠU Kragujevac

ŠU Kraljevo

ŠU Kruševac

ŠU Niš

ŠU Sombor

ŠU Užice

ŠU Leskovac

ŠU Požarevac

ŠU Čačak

ŠU Ranilug

ŠU Novi Pazar

 

  Categories:
 1. јул 12, 09:10 #1 B

  Još jedna epohalna “OBUKA”, kao čisto maltretiranje nastavnika.
  Još tople, “epohalne vode” sa reformatorske česme MPNTR.
  Samo još i da je osveštaju pa da bude još epohalnija.

  Одговорите на овај коментар
 2. јул 13, 14:02 #2 Božović Vladan

  Ova “obuka” je još jedna u neprekidnom nizu, besramnih uvreda, kojim su izloženi prosvetni radnici. Njih će da uče priučene birokrate kako se drži nastava u školama, skandal.

  Одговорите на овај коментар
 3. јул 13, 17:59 #3 IQ

  Pa to i nije obuka. To je nevest prevod i nestrucna interpretacija obrazovnih politika i praksi iz evropskih obrazovnih sistema i privatnih gimnazija u Srbiji. Potpuni haos u prezentovanju 4C koja predstavljaju imperativ 21 veka uz punu negacijom znacaja teskih vestina. Ispiranje mozga. Dobro da se ne desi na ovom igrokazu zigosanje usijanim zeljezom, oznakom necastivog “entrepreneurship”.
  Garant je Pareto osmisljavo sadrzaj 😂

  Одговорите на овај коментар
 4. јул 19, 10:37 #4 IQ

  Sada jos vise ne razumem kada ministar razapinje po medijima profesorku koja definitivno IMA preduzetnicki duh. Zena se dosetila kako da u SLOBODNO vreme iskoristi i unovci licnu reputaciju, ugled i poverenje steceno kroz neposredan rad. To su njeni atributi koji pripadaju samo njoj, ne poslodavcu jer joj nije dodelio poziciju ili izbor u zvanje na osnovu istih. Pobogu drzali su danima prosvetare u skamijama na dresuri. Kako uciti decu da na svakom mestu, u svakoj prilici, u bazicnim, izvedenim naukama, umetnosti, knjizevnosti, sportu, slobodnom vremenu, dokolici, dasku povetarca prepoznaju priliku za biznis i unovce je. Eto, zena pripada bas tom delu talenata, kako ono bese 3-5% sto se rodi za preduzimaca. U cemu je sada problem kada je na terenu prisutan primer dobre prakse vezan za preduzetnistvo. Jel to ministarstvo nezadovoljno jer nema autorska prava i honorar za takav oblik vaninstitucionog rada? Roditelji mogu da povere svoje dete i osobi A i osobi B i mrkom medvedu ako su pravno-poslovno sposobni da preuzmu odgovornost. Koja je nadleznost ministarstva prosvete u ovom slucaju?

  Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.