Реклама која никога није оставила равнодушним говори то што за месец дана има близу 14 милиона прегледа

децембар 23 23:39 2016

За веома кратко време након што је постављена на YouTube, ова пољска реклама освојила је срца гледалаца – којих је убрзо било више од 6 милиона!

Наиме, реч је о реклами коју је снимио пољски сајт за аукцију под називом Аллегро, а у главној улози је симпатични декица који је све очарао својим шармом и позивиношћу.

У само три минута овај декица је показао да се све може кад се хоће и да је сваки прави циљ могуће достићи. Наравно, показао је и да љубав побеђује све!

С обзиром на то да су новогодишњи и божићни празници који су пред нама период у години када се породице окупљају, ова реклама је подсетила и на то – колико је породица важна, а целокупна прича овог кратког филма – довешће вас до суза радосница!

Од самог почетка рекламе декица привлачи сву пажњу, а кроз сцене примећујемо који је његов крајњи циљ – да научи енглески, али са најлепшим могући разлогом.

Ако погледате рекламу до краја сазнаћете због чега је овај дивни декица научио енглески у позним годинама!

  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.