Сине мој…

новембар 26 23:11 2016

Понекад се љутиш и окренеш главу када ти не допустим све што би хтио…

majka-i-sin
Заплачеш на моје НЕ, а осмијехом узвратиш кад ти је по вољи…Дан када си дошао на свет, био је један од мени најлепших тренутака које ћу памтити…
Дан када сам те привила уз себе и тихо рекла: “Даћу све од себе да имаш све што нисам могла имати ја.”
Обећала сам ти мрвице да нећеш видети када сам тужна, да нећеш осетити када ме боли, да ћу ти бити мајка, пријатељ и уточиште у које ћеш моћи свратити кад год пожелиш. Ја знам да нисам савршена мама и да имам мане које те љуте, али веруј да дајем све од себе да ти покажем прави пут којим ћеш морати једнога дана сам без мене. Љубав коју ти пружам нема цену и све што чиним чиним срцем, за узврат тражим само загрљај тих малих моћних ручица…..
Једног дана када одрастеш и постанеш човек, добићеш одговоре на многа питања, која ти ја никад нисам могла рећи…Да ли ћеш ме кривити или чак више волети…На теби је да одлучиш! Желим да знаш, да сваку твоју сузу и ја сам упијала, сваку твој бол и ја сам проживела, сваки корак брижно пратила..
Како време одмиче, одмичем и ја са њим…
Гасе се моји снови и моја снага…Доћи ће време кад ти нећу моћи изустити речи које сам ти поклањала све до сад…
Али запамти да љубав према теби је вечна и нема силе која ће ју избрисати…”

 

Извор: Маминастраница

  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.