Школски календар за основне и средње школе у АП Војводини за школску 2017/18. годину

јун 03 12:54 2017

Покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, у складу са законом, донео је правилнике о школском календару за основне и средње школе са седиштима на територији АП Војводине, за школску 2017/18. годину.
Сваке године, приликом израде правилника о школским календарима, поштују се специфичности Аутономне покрајине Војводине у погледу великог броја националних мањина – националних заједница и верских заједница које живе на овом подручју. Истовремено, школски календар за основне и средње школе у АП Војводини неопходно је усагласити са школским календаром који се примењује на територији Републике Србије.
Школска година почеће у петак, 1. септембра 2017. године, a прво полугодиште трајаће до петка – 22. децембра 2017. године.
Друго полугодиште почеће у среду, 10. јануара 2018. године, а завршетак наставне године зависи од наставног плана за основне и средње школе.

Правилник о школском календару за основне и средње школе са седиштем на територији АП Војводине за 2017/18. годину можете преузети овде:

Преузмите документ (DOC, 23KB)

Преузмите документ (PDF, Unknown)

Средње школе

Преузмите документ (DOC, 23KB)

Преузмите документ (PDF, Unknown)

 

Извор: puma.vojvodina.gov.rs/

  Categories:
напишите коментар

4 коментара

 1. јун 04, 22:16 #1 DJ

  U maju ima 21 nastavni dan, a ne 22. Jedan dan nedostaje!

  Одговорите на овај коментар
 2. јун 12, 10:16 #2 Dude

  Svaka cast AP Vojvodini. Svi su iz okruzenja usvojili skolski kalendar samo RS Srbija, jos uvek pakuje dane, Sramota i bruka, a da ne govorimo o novinama u nastavnim planovima i programima.

  Одговорите на овај коментар
 3. јул 07, 02:28 #3 Kakos'uzme

  11. novembar je državni praznik u Srbiji, a u Vojvodini nije??
  Jaka nam je država….

  Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.