Школски календар за основне и средње школе у АП Војводини за школску 2017/18. годину

јун 03 12:54 2017

Покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице, у складу са законом, донео је правилнике о школском календару за основне и средње школе са седиштима на територији АП Војводине, за школску 2017/18. годину.
Сваке године, приликом израде правилника о школским календарима, поштују се специфичности Аутономне покрајине Војводине у погледу великог броја националних мањина – националних заједница и верских заједница које живе на овом подручју. Истовремено, школски календар за основне и средње школе у АП Војводини неопходно је усагласити са школским календаром који се примењује на територији Републике Србије.
Школска година почеће у петак, 1. септембра 2017. године, a прво полугодиште трајаће до петка – 22. децембра 2017. године.
Друго полугодиште почеће у среду, 10. јануара 2018. године, а завршетак наставне године зависи од наставног плана за основне и средње школе.

Правилник о школском календару за основне и средње школе са седиштем на територији АП Војводине за 2017/18. годину можете преузети овде:

Преузмите документ (DOC, 23KB)

Преузмите документ (PDF, Unknown)

Средње школе

Преузмите документ (DOC, 23KB)

Преузмите документ (PDF, Unknown)

 

Извор: puma.vojvodina.gov.rs/

  Categories:
  1. јун 04, 22:16 #1 DJ

    U maju ima 21 nastavni dan, a ne 22. Jedan dan nedostaje!

    Одговорите на овај коментар
  2. јун 12, 10:16 #2 Dude

    Svaka cast AP Vojvodini. Svi su iz okruzenja usvojili skolski kalendar samo RS Srbija, jos uvek pakuje dane, Sramota i bruka, a da ne govorimo o novinama u nastavnim planovima i programima.

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.