Šta treba da sadrži portfolio

februar 24 15:39 2015

Jedna od neminovnosti sa kojima smo suočeni jeste i pisanje portfolija. Tragajći po internetu o nekim dodatnim informacijama primetila sam da je izdata knjiga “ Profesionalni portfolio “ od Slavice Čarapić. U stvari to je više knjižica ili uputstvo kako napisati portfolio tj. kratko i sažeto je napisano kako popuniti sadržaj istog. Da bi spojila „lepo sa korisnim“ tj. dobila još koji sat stručnog usavršavanja unutar ustanove, svim zainteresovanim u školi izložila sam prezentaciju u kojoj sam predstavila prikaz ove knjige. Pri tome sam uvela i neke novine. Prvo, u mojoj prezentaciji ima i sličica, da bih zadržala pažnju svih prisutnih na mojoj prezentaciji. Drugo, u knjižici piše samo kako treba, bez nekog primera, pa sam uz prezentaciju uporedo prikazivala i moj portfolio. Mada on nije tako impresivan kao neki koje sam nalazila na internetu, kolege su me ipak pitale: Da li ja spavam? Kuvam li ja nešto kući? i sl. Prezentacija je ovde, ali moj porfolio još uvek ne želi da ugleda svetlost interneta. 🙂

Nadam se da će prezentacija biti nekom od koristi uz jedno izvinjenje zbog sledećeg propusta . Brzalice za prosvetne radnike koje se nalaze pri kraju prezentacije još uvek nisu postale narodne umotvorine, jer je njihov autor poznat, a to je Ivana Bošnjak Bošnjak.

.Vera Milićević, profesor stručnih predmeta građevinske struke.

portfolio-1-638

Izvor: https://nadgradnja.wordpress.com/autor/

  Categories:
  1. jun 02, 21:34 #1 Milovan Kuburović

    Pustite časove , hajdemo da se malo bavimo pisanjem o sebi. Težište našeg rada treba da usmjerimo na pisanje portfolija . da malo hvalimo sebe kad nas drugi samo kude.

    Odgovorite na ovaj komentar

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.