Текст за честитку за маму – Онда кад си мислила да не гледам

фебруар 21 18:43 2018

Мами – Онда кад си мислила да не гледам

Кад си мислила да не гледам, видела сам те како качиш мој први цртеж на фрижидер и одмах сам пожелела да нацртам још један.

Кад си мислила да не гледам, видела сам те како ми спремаш омиљени колач и научила да су мале ствари те које могу донети највећу радост.

Кад си мислила да не гледам, видела сам како куваш супу комшиници која се разболела и научила шта значи пружити подршку пријатељу онда када му је најпотребније.

Кад си мислила да не гледам, чула сам како се за мене молиш и љубиш ме за лаку ноћ и осетила се вољено и заштићено.

Кад си мислила да не гледам, видела сам те како одвајаш од себе и дајеш онима који имају мање.

Кад си мислила да не гледам, видела сам те како плачеш и научила да се могу десити ствари које ће нас повредити, али и да је у реду исплакати се.

Кад си мислила да не гледам, нисам то ни морала. Осетила сам колико ти је стало до свега што ми се дешава и то је учинило да пожелим да се трудим још више.

Кад си мислила да не гледам, ја сам гледала. И пожелела да кажем: „Хвала за све оно што сам видела, онда кад си мислила да и не гледам.”

Приредила А. Ц.

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.