Vesić: Sve škole i vrtići dobiće video-nadzor povezan sa MUP-om

februar 12 14:49 2018

Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio da je politika gradske uprave da sve škole, a zatim i predškolske ustanove imaju video-nadzor povezan sa MUP-om.

Nakon posete Osnovnoj školi “Filip Filipović” u Beogradu, na kojoj je sanirana fasada, Vesić je rekao da je prethodno završena zamena podova u školi, rekonstrukcija toaleta, kao i da je obnovljena ograda i uveden video nadzor.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević rekao je da je vrednost radova u toj školi bila nešto veća od 21 milion dinara, a da je sredstva obezbedilo ministarstvo na čijem je čelu.

Šarčević je, takođe, rekao da je “stara dama” dobila novo ruho i da je to samo početak ulaganja.

“Danas smo razgovarali i o nekim novim pravcima ulaganja, sredjivanju prostora za slobodne aktivnosti i izgradnju informatičkog centra za sve voždovačke škole”, kazao je Šarčević.

Izvor: B92

  Categories:
napišite komentar

0 komentara

Trenutno nema komentara!

Započnite komentarisanje.

Dodajte komentar

Vaši podaci će biti bezbedni! Vaša imejl adresa će biti vidljiva samo administratorima sajta. Komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede, kao i komentare koji se ne odnose na vest koju komentarišete, nećemo objaviti. Iz bezbednosnih razloga, neće biti objavljeni ni linkovi ka drugim sajtovima.