Више деце биће у вртићима

август 20 14:05 2016

Министар просвете Младен Шарчевић са делегацијом Светске банке: Захваљујући заједничким пројектима очекује се да ће се повећати број деце која иде у вртиће

VRTIC
Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић верује да ће се број деце која иду у вртиће повећати и то захваљујући успешној сарадњи са Светском банком и заједничком пројектима.

На састанку са делегацијом Светске банке у Републици Србији, коју је предводио шеф Канцеларије Светске банке Тони Верхеијен, саговорници су се сложили да ове две институцију имају веома добру сарадњу. Директор Светске банке нагласио је да ће образовни сектор бити један од кључних приоритета заједничке сарадње Владе Србије и Светске банке у предстојећем периоду.

 

Извор: .novosti.rs

  Categories:
напишите коментар

0 коментара

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.