Воли те мама – поклањамо књигу за маме дечака

октобар 29 21:03 2018

Можда сте (а можда нисте) приметили да је Зелена учионица сада отворила и свој Инстаграм профил где се трудимо да негујемо исте вредности и на сличан начин као и на сајту подсећамо родитеље на све замке, али и чари родитељског позива.

Као што то често чинимо на сајту, желели смо да и на Инстаграму мамама које нас прате поклонимо неко лепо издање издавачке куће Лагуна. Поклон за прво даривање смо пажљиво бирали, док нисмо налетели на дивну песмицу у књизи Иване Нешић, под називом Воли те мама – мом сину.

Ову емотивну, нежну и дивно илустровану књигу просто је немогуће прочитати без суза. Ако имате мало дете, можда нисте много ни размишљали о томе шта вас чека кад порасте, али ће вас ова књига на то подсетити. Намењена је за заједничко читање и одличан је начин да свом детету представите у баш кратким цртама како изгледа одрастање. Можда ће ваш наследник док читате имати много питања, а ви се потрудите да му одговорите искрено.

Ако желите да освојите један примерак ове књиге, трк на наш Инстаграм профил, запратите нас и следите упутства.

А у међувремену, нисмо могли да одолимо да вам не прикажемо макар неколико страна:

Ово је сасвим мали део дивних стихова уз које ћете сигурно уживати са својим малишаном…

  Article "tagged" as:
  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.