За васпитаче – Предшколски дан на сајму књига

октобар 21 21:05 2016

Издавачка кућа Креативни центар учествоваће на предстојећем 61. међународном сајму књига, који ће се одржати од 23. до 30. октобра 2016. године.

korak-po-korak-5_koriceШтанд Креативног центра на којем ће бити изложени сви уџбеници, радни листови и приручници за васпитаче и наставнике налазиће се у Хали 2 (горњи ниво).

Ове године Креативни центар је припремио посебан програм за васпитаче и све запослене у предшколским установама – на штанду у Хали 2, у среду, 26. октобра, биће организован Предшколски дан.

Програм:
14:00 Story Starter Visualizer, софтвер у прављењу ЛЕГО®приче
15:00 Гостовање ПУ Чачак, ЛЕГО® Education производи у предшколској установи
17.00–19.00 Промоција нових приручника за васпитаче и разговор са ауторима: Славицом Чарапић (Корак по корак 5), Верицом Јечменић (Ја могу – корак напред. Музичке активности и визуелни симболи у функцији подстицања развоја деце) и Ружицом Поповић (Деца уче у природи).

Током промоције сви ови приручници моћи ће да се купе по специјалном попусту од 25%.

Корак по корак 5
Аутори: Славица Чарапић, Мара Шаин

Нова књига Корак по корак 5 из познате серије приручника односи се на Припремни предшколски програм (ППП). Савремена теоријска схватања о томе да дете треба да буде у средишту васпитно-образовног процеса свој највиши израз имају у средишњем делу књиге – у богатој понуди активности које су:

– примерене узрасту и развојним могућностима деце;
– веома богате и разноврсне;
– игровног карактера;
– смислене и увек доводе до видљивог резултата;
– организоване тако да омогућавају сваком детету да у активностима учествује онолико колико жели и на нивоу који је за њега карактеристичан.

Овакав систем активности прави је инструмент у рукама одраслог који се бави децом и практично је употребљив.

Програм дешавања Креативног центра (дружење писаца и илустратора са читаоцима, промоције књига, радионице, трибине) можете погледати овде – https://issuu.com/kreativnicentar/docs/program_final?e=1430587/39831435, а нов каталог књига http://issuu.com/kreativnicentar/docs/katalog_-_beogradski_sajam_2016?e=1430587/39755354

  Article "tagged" as:
  Categories:

Тренутно нема коментара!

Започните коментарисање.

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.