Знате ли да решите овај задатак?

мај 04 22:41 2016

Тест за који аутори тврде да ће показати ко је заиста геније, а ко се само тако представља, постао је прави хит на друштвеним мрежама. Само на Фејбуку урадило га је више од три милиона људи, али мало ко заиста зна тачан одговор.

tttt

Циљ теста је, да користећи формулу x + y = (x – y) (x + y) откријете која два броја дају збир 123, односно да решите једдначину ?+? = 123.

Да бисте пронашли одговор потребно је да прво добро погледате табелу. Шаблон којим треба да се послужите да бисте открили одговор крије се у њој.

tttt

 

Занимљиво је да је тест, који носи ознаку “подели ако разумеш”, заиста поделио велики број људи на својим профилима на друштвеним мрежама, а да нису разумели како треба да је ураде нити открили решење.

Ако сте ни ви нисте снашли и нисте успели да пронађете одговор, погледајте видео. На крају видеа, видећете решење и објашњење теста који је залудео интернет.

 

 

Извор: blic.rs

  Categories:
  1. новембар 24, 19:33 #1 mina

    12+11=123 12+11=23 12-11=1
    imam 10 godina i resila sam za 1 minut

    Одговорите на овај коментар

Додајте коментар

Ваши подаци ће бити безбедни! Ваша имејл адреса ће бити видљива само администраторима сајта. Коментаре који садрже говор мржње, псовке и увреде, као и коментаре који се не односе на вест коју коментаришете, нећемо објавити. Из безбедносних разлога, неће бити објављени ни линкови ка другим сајтовима.