Maturantkinja gestom oduševila ceo region

23 maja, 2015

 
Lepa maturantkinja Sara Stijepović iz Podgorice postala je internet senzacija ne zbog svog elegantnog izgleda, već zbog prevelikog srca koje je pokazala došavši na matursko veče sa drugarom koji je paraplegičar.
Ova devojka je malim znakom pažnje ulepšala veče jednom bolesnom dečaku i dokazala svima da je nečiji izgled uopšte nije presudan, već samo veliko srce.
mat
Sara je na svoj Fejsbuk profil okačila sliku sa maturske večeri na kojoj je u društvu svog drugara koji je u kolicima. Iznad slike je ponosno napisala “pratilac” i pored komentara stavila srce.
Njen velikodušni gest brzo se pročuo po internetu, pa je Sara na svojoj maturskoj slici za samo jedan dan dobila više od 30.000 lajkova i brojne komentare podrške i neiznernog poštovanja iz celog regiona.
Lepa maturantkinja je ovim pokazala da se lajkovi ne dobijaju samo ako na matursko veče obučeš što užu i kraću haljinu, već je dovoljno da budeš lep iznutra. A to će svako znati da prepozna i pohvali.
Bravo Saro, i za tebe i za tvog pratioca!
 
Komentari koje je Sarin potez izazvao na internetu:
– To se zove prava dama.
– Postoji nada da se prijateljstva poštuju, da nema koristi, deco, da ste zdravi, uživajte u mladosti!
– To je za svakog iole normalnog čoveka sasvim normalno i uobičajno! Tako bi bar trebalo da bude!
– Bravo Sara!!! Pokazala si svima što je važno,veliko srce i čovječnost. Nažalost,malo je takvih kao što si ti…
– Prava šmekerica! Bravo, devojko!!!
– Ljudski! To je smisao mature!
– Ovo mi je izmamilo suze! Svaka čast devojko!
Izvor: 24sata.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


2 komentara na "Maturantkinja gestom oduševila ceo region

  1. Nina kaže:

    Mogla je da zaključa profil. Ovako se stiče utisak, da je i htela da se pokaže u svom delu. A čovek pored dobrih dela, treba da ostane SKROMAN, a ne da se reklamira.

    1. Kika kaže:

      Bas suprotno!!!!! Ako joj profil do sad nije bio zakljucan zasto bi to uradila zbog ovoga?! To bas i dokazuje da devojka normalno razmislja i normalno se ponasa i da je ovo za nju uobicajena situacija. Zalosno je sto smo skloni da u svemu trazimo interes, zle misli, podvale….!!

Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama