Отац троје деце: Моја жена ужива у животу, по цео дан само брине о деци

12 јануара, 2019


Док он ради велике и важне ствари, она по цео дан брине о деци.


Бред Киарнс је писац и отац троје деце. У његовом блогу ДаДМум он је причао о родитељству и породичном животу. Читаоци обожавају његов начин изражавања и искреност која избија из сваке речи, међутим, један пост на Фејсбуку изненадио је његове обожаваоце.

Бред је описао обичан дан у животу његове жене. Прочитајте га и схватићете зашто су његове речи поделили милиони људи широм света:

“Тежак дан на послу данас. Имали смо месечни састанак лидера. Пуних пет сати сам путовао, што аутомобилом, што возом. Када сам напокон стигао на састанак, остатак дана провео сам седећи и водећи важне и исцрпљујуће разговоре са запосленим. Било је напорно!

А шта је за то време радила моја жена? Ништа специјално!

Све што је морала да уради је да пробуди два дечака, да их обуче и нахрани док доји треће дете.

Нема сумње да су морали да изађу напоље, у парк, како би потрошили сву ту енергију. Шта је у томе тешко? Она је само морала да им спакује торбе, пронађе капе, убаци у ранац грицкалице и резервну гардеробу и угура их у аутомобил.

Док су дечаци у парку, моја жена мора поново да подоји дете. Док доји најмлађег сина, она за то време мора да води рачуна и о старијим дечацима: да их заљуља и слично… То стварно није тешко!

Кад дођу кући, она мора да им спреми ручак који они на крају неће хтети ни да једу. Затим ће покушати да их натера да дремну сат времена, а док они спавају она ће покушати да плати рачуне онлајн…. Какав живот! Лаганица!!

Када се пробуде и једу, дечаци ће возити своје бицикле, тротинете и трчаће около, а моја супруга ће сигурно седети и дојити Тедија – опет.

Око 16х стићи ће их умор. Постаће нервозни и раздражљиви. Она ће морати да се свађа са њима око глупих малих ствари и викаће им: Не ударај брата, не гурај га….

Око 17х питаће се где сам и покушаће да ступи у контакт са мном. Како се ближи ноћ, дечаци ће постати несносни, а Теди ће захтевати да једе – опет. Мораће да окупа бебу и да га припреми за спавање.

Од мене ће вероватно стићи порука: “Позваћу те касније”, јер сам вероватно негде заузет…

Она ће припремити вечеру, гледати их како једу, окупати их и обући за спавање и то све са малим Тедијем у рукама.

Исцрпљена од напорног дана, покушаће да ме позове… Уморна, ознојена, фрустрирана и болесна од трчкарања, желеће само топао туш и једну шољу врућег чаја.

Око 20х ја ћу ушетати у кућу након мог великог и успешног дана. Затећи ћу је како одмара са телефоном у рукама, док и даље љуља Тедија.

Тражићу да ми припреми нешто за вечеру..

За викенд ће деци рећи да возе нове бицикле “захваљујући тати који ради напорно да нам обезбеди све што пожелимо”.

Као што сам рекао, данас је био тежак дан за мене. Хвала ти, Госпођо ДаДМуМ за све што радиш за нас. Ти си лепак који нас држи заједно!”

Извор: stil.kurir.rs 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама