Ово није тело у које си се заљубио

20 јануара, 2019У праву си. То није тело у које сам се заљубио. Уместо тога, то је тело из којег су потекла наша деца, тело које је хранило и тешило нашу децу, које је створило живот. У твоје тело се заљубљујем изнова сваког дана. Нисам ни знао шта је љубав док нисам видео то тело и схватио шта све може, хвала ти за то.

Лаура Маза (31) из Мелбурна разнежила је многе када је на свом блогу поделила речи које је разменила са супругом о свом изгледу након порођаја.

Ова мама двоје деце је поделила и фотографију свог стомака, уз опис:

“Ово није тело у које си се заљубио. Тело у које си се заљубио било је затегнуто, имало је мишиће, није било стрија на мом стомаку, грудима” – то је недавно и рекла свом мужу.

“Тело у које се заљубио могло је да стане у уске фармерке, да уђе у продавницу и купи их, а да не мора ни да их проба, Ово тело више не може да купује у тим радњама и углавном носи хеланке. Његово тело остало је исто, а моје се променило у сваком смислу. Није фер”, сматра Лаура.

Блогерка и мама каже да је стала пред свог супруга, “исцрпљена и сломљена” и све му то рекла.

А ево шта јој је он одговорио.

“У праву си. То није тело у које сам се заљубио. Уместо тога, то је тело из којег су потекла наша деца, тело које је хранило и тешило нашу децу, које је створило живот. У твоје тело се заљубљујем изнова сваког дана. Нисам ни знао шта је љубав док нисам видео то тело и схватио шта све може, хвала ти за то”, рекао јој је супруг.

Лаура на свом блогу завршава речима да ниједна жена не треба никада да се стиди свог тела после порођаја.

“Имате цео живот пред собом да одустанете од торте, али сада уживајте у тренуцима које имате, уживајте у чињеници да сте створили нешто што је вредно сваке стрије коју имате. Ако вам је потребан подсетник, онда је то то, тело које имате сада, вредно је љубави коју имате”, закључује она.

Извор: Laura Mazza /ringeraja.rs

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама