Решите задатак и освојте књигу за девојчице – Мили Мерлети

17 маја, 2015

 
Мили Марлети je једанаестогодишња девојчица заљубљена у моду. Ту љубав наследила је од своје мајке и тетке које су годинама држале кројачки салон „Марлети” и биле веома успешне и познате креаторке. Посматрајући их, Мили је сањала да једног дана с њима кроји, шије и ствара те дивне хаљине које ће неког усрећити.
На последњем спрату куће у којој су живели крио се стари кројачки салон у који Мили није смела да улази. Било јој је забрањено. Она, ипак, није могла да одоли. Готово сваки пут када би јој се пружила прилика, шмугнула би у салон и тамо остајала све док јој се не учини да би њено одсуство могло бити сумњиво. Упијала је мирисе материјала, посматрала и испробавала те хаљине од којих многе никад нису довршене.
mili merleti 1 - princeza u farmerkama.indd
Једног дана, једног веома необичног дана, дошавши из школе, чула је родитеље како причају да ће можда морати да затворе салон. Била је то једна од најгорих ствари коју је могла да замисли. Оставши без даха, брзо је отрчала у забрањени салон, а тамо, поред три ормана који су ту одувек, затиче и четврти, бели, скривени орман који је закључан. Мили успева да га откључа и заплови у пустоловину, међу раскошне салоне палате у Версају!
Да бисте открили како тече њена пустоловина и шта се све дешава у Версају, најпре решите наш задатак:

Наставите низ: 4    5    5    7    14    17    51    55    ?

Дакле, одговорите тачно који број би требало да стоји уместо упитника, будите најбржи и освојте књигу Мили Мерлети – Принцеза у фармеркама.
Потребно је да приликом одговарања оставите своје пуно име и презиме, као и имејл адресу у форми за коментарисање, видљиву само администраторима сајта. Ако више пута покушате да одговорите, рачунаћемо само први одговор.
Све коментаре објавићемо у понедељак, 11.05, када ћемо знати име победника. Име ће бити објављено на нашој ФБ страни.
За све оне који не желе да чекају или који у одговарању буду имали мање среће, остаје да књигу потраже у продавницама Лагуне.
Срећно!
 
 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


11 коментара на "Решите задатак и освојте књигу за девојчице – Мили Мерлети

 1. Mirjana каже:

  U nastavku niza treba da stoji broj 220

 2. Ognjen Stankovic каже:

  Naredni broj je 220.

 3. Dragan Matković каже:

  220

 4. Jelena Ilic каже:

  Sledeci broj u nizu je 220

 5. Marina Panajotovic каже:

  220

 6. Ivana Dimitrijevic каже:

  220

 7. Mile Stankovic каже:

  Sledeci broj u nizu je 220

 8. Mila Ivić каже:

  220 ja♡modu .Mila 8 god.

Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама