Сиромашна породица одбила порше као награду за пронађеног пса

13 априла, 2015

СИРОМАШНА ПОРОДИЦА ОДБИЛА ПОРШЕ: Пронашли смо изгубљеног пса, али не желимо награду
Данима су се јављали људи који нису пронашли пса, али су хтели да дођу до аутомобила, а они који су га заиста пронашли су вредну награду – одбили
pas-ciko-porse-foto-printscreen-yt-1428917011-639423
Протеклих неколико дана у Хрватској је једна од главних тема у медијима био изгубљени пас, мешанац америчког стафорда Чико.
Пас је нестао на католички Ускрс, а власник Борна Јакушић (27) га је неуморно тражио, а за проналазак је нудио итекако вредну награду. Младић је облепио цео Загреб плакатима на којима је писало да тражи пса, а да це поштеном налазачу као награду поклонити аутомобил Порше 924 2.0 из 1979. године!
Данима су се јављали људи који нису пронашли пса, али су хтели да дођу до аутомобила, а они који су га заиста пронашли су вредну награду – одбили.
“Бринули су се о њему више од недељу дана, када су угледали вест о томе да га тражимо одмах су нам се јавили. Откад су га пронашли сваки су шетали Чика шетао по Максимиру како би га неко препознао. Ипак, чини се да смо се увек некако мимоилазили”, прича Бруно и додаје да је породица одбила да узме награду.
“Нису желели да узму поршеа, упорно су одбијали, као и било какву другу награду. И сами су велики љубитељи животиња и власници пса па, кажу, знају какав је то осећај када се изгуби неко кога толико волите”, рекао је Борна и додао да се дечак веома везао за пса, па га је растанак натерао на сузе.
“Реч је о социјално угроженој породици тако да смо ми сада одлучили њима некако помогнемо. За почетак, направићемо све да малени Романо добије свој први бицикл, лаптоп, и још понешто. Добро се добрим враћа” рекао је пријатељ Антонио Јурчевић, који је учествовао у трагању за псом.
Извор: kurir.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама