Ako niste našli rešenje za neprijatne mirise na odeći, mi jesmo

19 marta, 2020

Chicco je vazda bio trendseter bez Instagrama i influensera. Zašto? Jer pitaju majke šta im treba, a šta im smeta, pa to onda i naprave.

Sirovine su prirodnog porekla i nežne za bebinu kožu. Dakle, ne izazivaju atopijski dermatitis.

Sada su osmislili i neutralizator neprijatnih mirisa. Žene se često žale da im stvari mirišu na kuvanje i duvanski dim (šta će žene, vole samo parfeme i voćne pilinge). Ovaj novi neutrališe loše mirise tako što ih blokira – formira nove molekule. Nema nikakve dodate boje i superkoncentrovani je. Dakle, stavljate ga po malo.

Izbacili su svakakve nove stvarčice koje vam mogu ulepšati svakodnevicu kad ste već do grla u pelenama. Stari proizvodi sada imaju unapređene formule, a osmislili su i 3 nova za domaćinstvo. Nova tura, nova avantura.

Da ja vama sada ne bih ovde sprovodila Power Point prezentaciju, hajde da se igramo posela i pitalica.

Šta je to…

1. Možete ga koristiti od trenutka kad dovedete bebu iz porodilišta. U sebi sadrži neutralizator neprijatnih mirisa. Nema dodate boje, a možete da ga upotrebite za 27 pranja?

(deterdžent za veš)

2. Možete ga opet koristiti od kad se dete rodi. Poseduje neutralizator, ima miris talka, nema dodate boje, a možete da ga razvučete na 60 pranja.

(a ne, nije deterdžent, nego koncentrovani omekšivač za veš sa mirisom talka)

3. I njega možete koristiti od kad se dete rodi. Poseduje neutralizator, ima miris talka, nema dodate boje, a možete da ga razvučete na 30 pranja.

(bravo, manji koncentrovani omekšivač sa mirisom talka)

4. Ovog mališu opet možete da koristite čim vam preseku pupčanu vrpcu, ima neutralizator, nema dodate boje i za 30 pranja je.

(manji koncentrovani omekšivač sa mirisom nežne vanile. Ijao, al’ vam ide ova igrica)

5. Šta to ima 16 tableta, bez dodatih je boja i alergena? Dermatološki je testiran i ima sigurnosno pakovanje da vam dete ne bi stavilo jednu tabletu u usta ko moj sestrić što je hteo da pije sredstvo za pranje WC šolje jer je lepa boja flaše.

(dozirani deterdžent u tabletama)

6. Prsnete ga, a ne vidi se. Ali ubije sve fleke. Ima 500 ml, i aktivni kiseonik. Nema mirise niti parabene. Nema dodate boje ni teške metale. 96% sastava su prirodne sirovine i vegan je – ne jede meso, ne pije mleko, ’leba ne traži.

(sprej za uklanjanje fleka)

7. Prskate ga svuda, nema mirise, parabene, niti veštačke boje jer je prirodno lep. 99% sastava su mu prirodne sirovine. Ima ekstrakt zelenog čaja (tako da ima i antibakterijska svojstva). Vegan je ko Novak Đoković.

(višenamenski sprej – može za čišćenje po kući, a može i za maskembal. Upotrebite malo mašte)

8. Stavite ih u orman. Ne smrdi memla, duvan, niti mirisi tela. Zapahne vas svežina kad otvorite vrata ormana. Ne ostavlja fleke, traje do 6 nedelja. 3-u-1, a nije kafa iz kesice.

(osveživači za orman)

Eto, to smo završili. Samo još da dodamo da sve ove Chicco novitete možete pronaći u Aksinim radnjama.

Hvala svima, hvala publici.

(PR)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama