Ако нисте нашли решење за непријатне мирисе на одећи, ми јесмо

март 19, 2020

Chicco је вазда био трендсетер без Инстаграма и инфлуенсера. Зашто? Јер питају мајке шта им треба, а шта им смета, па то онда и направе.

Сировине су природног порекла и нежне за бебину кожу. Дакле, не изазивају атопијски дерматитис.

Сада су осмислили и неутрализатор непријатних мириса. Жене се често жале да им ствари миришу на кување и дувански дим (шта ће жене, воле само парфеме и воћне пилинге). Овај нови неутралише лоше мирисе тако што их блокира – формира нове молекуле. Нема никакве додате боје и суперконцентровани је. Дакле, стављате га по мало.

Избацили су свакакве нове стварчице које вам могу улепшати свакодневицу кад сте већ до грла у пеленама. Стари производи сада имају унапређене формуле, а осмислили су и 3 нова за домаћинство. Нова тура, нова авантура.

Да ја вама сада не бих овде спроводила Power Point презентацију, хајде да се играмо посела и питалица.

Шта је то…

1. Можете га користити од тренутка кад доведете бебу из породилишта. У себи садржи неутрализатор непријатних мириса. Нема додате боје, а можете да га употребите за 27 прања?

(детерџент за веш)

2. Можете га опет користити од кад се дете роди. Поседује неутрализатор, има мирис талка, нема додате боје, а можете да га развучете на 60 прања.

(а не, није детерџент, него концентровани омекшивач за веш са мирисом талка)

3. И њега можете користити од кад се дете роди. Поседује неутрализатор, има мирис талка, нема додате боје, а можете да га развучете на 30 прања.

(браво, мањи концентровани омекшивач са мирисом талка)

4. Овог малишу опет можете да користите чим вам пресеку пупчану врпцу, има неутрализатор, нема додате боје и за 30 прања је.

(мањи концентровани омекшивач са мирисом нежне ваниле. Ијао, ал’ вам иде ова игрица)

5. Шта то има 16 таблета, без додатих је боја и алергена? Дерматолошки је тестиран и има сигурносно паковање да вам дете не би ставило једну таблету у уста ко мој сестрић што је хтео да пије средство за прање WC шоље јер је лепа боја флаше.

(дозирани детерџент у таблетама)

6. Прснете га, а не види се. Али убије све флеке. Има 500 мл, и активни кисеоник. Нема мирисе нити парабене. Нема додате боје ни тешке метале. 96% састава су природне сировине и веган је – не једе месо, не пије млеко, ’леба не тражи.

(спреј за уклањање флека)

7. Прскате га свуда, нема мирисе, парабене, нити вештачке боје јер је природно леп. 99% састава су му природне сировине. Има екстракт зеленог чаја (тако да има и антибактеријска својства). Веган је ко Новак Ђоковић.

(вишенаменски спреј – може за чишћење по кући, а може и за маскембал. Употребите мало маште)

8. Ставите их у орман. Не смрди мемла, дуван, нити мириси тела. Запахне вас свежина кад отворите врата ормана. Не оставља флеке, траје до 6 недеља. 3-у-1, а није кафа из кесице.

(освеживачи за орман)

Ето, то смо завршили. Само још да додамо да све ове Chicco новитете можете пронаћи у Аксиним радњама.

Хвала свима, хвала публици.

(ПР)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама