Ако тражите оригиналан поклон за рођење детета или за будућег првака, погледајте наш предлог

Кад су у питању деца, није тешко пронаћи прилику и разлог да им се нешто поклони. Рођендан, па Нова година, па како пропустити Божић и Ускрс? Зубић вила такође мора да дође, макар да би оставила неку ситницу. И обично су то поклони којима ће се деца обрадовати, али врло често на њих брзо заборавити.

Ипак, три су прилике кад се трудимо да им поклонимо нешто стварно битно. Нешто што ће им остати као драга успомена или макар што ће дуго и радо користити. Те прилике су, наравно, рођење, први рођендан и полазак у школу.

За две од три важне прилике, Креативни центар је припремио две предивне поклон-кутије које садрже по четири одличне књиге намењене баш рођењу детета и поласку у школу! Укупна цена сваког комплета снижена је за 30%, а уз куповину добијате и посебно дизајнирану честитку.

Поклон за бебу

Добро, признајемо. Ово је помало поклон за маму и тату. У комплету ПОКЛОН ЗА БЕБУ налазе се четири издања која ће бити права подршка за сваку породицу у коју је стигла беба. Комплет садржи приручник за родитеље Прва година у џепу који ће помоћи младим мајкама и очевима да што лакше и што безбрижније прођу кроз период од бебиног првог плача који се зачује по доласку из породилишта до дететове прве године. У књизи се налазе савети о три најважнија аспекта одгајања детета у току прве године: о исхрани, о томе како обезбедити бебин здрав емоционални развој и о игри као значајном подстицају развоја. У овом комплету је и радосница у стиху Баш је добро родити се, књига за купање Хоп-пљус! која под водом мења боју, као и Развојна мапа која садржи преглед основних прекретница у менталном развоју детета од рођења до седме године. Уз помоћ ове мапе родитељи ће тачно знати шта да очекују од свог детета и чиме га могу оптеретити у разним развојним добима.

Поклон за првака

У комплету ПОКЛОН ЗА ПРВАКА налазе се четири књиге које могу бити од велике помоћи деци и родитељима у току припрема за полазак у школу и током целог првог разреда. Полазак детета у први разред представља важан догађај у животу читаве породице. Нажалост, често је праћен страховима и недоумицама и детета и родитеља. Приручник Мама и тата полазе у школу помоћи ће и родитељима и детету да се припреме за тај важан тренутак у животу сваке породице. Део комплета је и књига Певамо и учимо енглески (уз коју иде и ЦД). Деца ће уз забавне и ритмичне песме из ове књиге започети учење језика, док ће уз књигу Мисли, па смисли успети да савладају прве кораке у учењу математике. У овом комплету налази се и Суперџиновска бојанка СЕЛО, необичног формата, дужине метар и по када се рашири, која се може ставити на под или на сто како би дете у друштву другара или с члановима породице могло да боји цртеже. Испресавијану бојанку дете може да боји, страну по страну, и кад није код куће, на пример, док путује (у колима, возу, авиону итд), у парку или на плажи. Када обоји све цртеже, раширена бојанка постаће занимљив постер.