Berlitz poklanja: Inicijalne testove iz engleskog za sve razrede!

13 septembra, 2023

“Deca su poboljšala komunikaciju, opustila se i prvazišla strah da govore na engleskom. Izgradili su i pozitivan stav prema učenju, jer uče na zabavan način. Vrlo brzo, počinju slobodnije da koriste engleski jezik i van učionice. Često roditelji napominju da na odmoru, putovanju ili u kontaktu sa drugom decom strancima počinju samostalno i spontano da razgovaraju na engleskom.”

Ovako je za naš portal prednosti učenja u Berlitz školi stranih jezika opisala Ivana, marketing menadžer u ovoj školi.

A pošto je sezona inicijalnih tekstova počela, zamolili smo Berlitz ekipu da za naše čitaoce kojima je to potrebno i korisno naprave i nekoliko provera.

I oni su nam rado izašli u susret.

Deca koja pohađaju kurseve u Berlitzu dobijaju i bolje ocene u školi, kaže Ivana. Uprkos tome što učenje nije “tipično školsko”, način rada u ovoj školi pomaže im da bolje razumeju i prihvate i školsko gradivo.

“Redovno organizujemo i besplatan čas kako bi i roditelji i deca mogli da vide i dožive kako čas izgleda. Metoda se zasniva da tome da se od prvog časa razgovara na engleskom ili nemačkom, bez obzira na to da li je reč o časovima za decu ili za odrasle. Način rada bazira se na komunikaciji, potpomognutoj čitanjem i pisanjem ili opismenjavanjem ukoliko su u pitanju mala deca. Učenje kroz igru, pesmu, pokret i raznovrstan materijal nekako su postali naš zaštitni znak. Važno nam je da deca u učenju uživaju, a ne da ga doživljavaju kao teret.” kazala je Ivana i dodala:

“Onda im nijedan inicijalni test neće teško pasti.”

U nastavku potražite inicijalne testove koje je za naše čitaoce napravio Berlitz.

Download (PDF, 526KB)

Download (PDF, 632KB)

Download (PDF, 582KB)

Download (PDF, 626KB)

Download (PDF, 611KB)

Download (PDF, 817KB)

Download (PDF, 796KB)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Budite u toku

Unesite vašu imejl adresu

Pratite nas

Pratite nas na društvenim mrežama