Бесплатан паркинг за родитеље деце старе до годину дана

9 марта, 2016
Да, веровали или не, истина је оно што сте прочитали у наслову, али наравно, важи само за Београд. Родитељи беба, старости до годину дана, добијају бесплатне „Беби паркинг карте”, које омогућавају 30 сати паркирања аутомобила, који је у власништву подносиоца захтева, у свим паркинг зонама у Београду. Једна „Беби паркинг карта” важи 60 минута и јединствена је за све три зоне.
Уколико вас занима Беби паркинг карта и желите да је извадите, ево шта још пише на сајту Паркинг сервиса.
Беби паркинг карта
Како је паркирање временски ограничено на један, два или три сата, у зависности од жељене зоне паркирања, потребно је да корисник на карти обележи датум, сат и минут када је започео паркирање, а потом да једну, две или три карте (у зависности од дужине паркирања), постави на видљивом месту са унутрашње стране ветробранског стакла, поштујући прописано временско ограничење зоне у којој је возило паркирао.
„Беби паркинг карте” важе годину дана од датума преузимања, а издају се у Служби паркинг контроле, у Улици Старине Новака бр. 22 или у корисничком сервису у Милешевској улици бр. 51 и у Улици краљице Марије бр. 7, радним данима од 7 до 21 и суботом од 7 до 14 часова.
Приликом преузимања на увид се прилаже:
•лична карта,
•саобраћајна дозвола и
•извод из матичне књиге рођених за бебу.
„Беби паркинг карте” су обележене серијским бројем, који је повезан са регистарском ознаком

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *


Будите у току

Унесите вашу имејл адресу

Пратите нас

Пратите нас на друштвеним мрежама